Erce Kardeşler: “Havaya girmeden işimize odaklanmak istiyoruz”

tesbih

New member
Erce Kardeşler: “Havaya girmeden işimize odaklanmak istiyoruz” Harika Lig’in 13. haftasında Gaziantep FK’yı konuk edecek olan Trabzonspor’da idman öncesi Erce Kardeşler basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Harika Lig’de en son bir daha Gaziantep FK maçında forma giydiğini hatırlatan Kardeşler, uzun bir müddetdir oynamadığını belirterek, “En son Gaziantep maçında oynamıştım. Bu gidişle daima Gaziantep maçlarında oynayacağım galiba. Tabi ki uzun bir müddetdir oynamıyorum, bu bir dezavantaj üzere gözükebilir lakin epeyce özledim maç oynamayı. Maç oynamak her vakit epeyce özeldir, epey zevklidir. Bir de şu biçimde bir durum var, birinci sefer içerdeki bir lig maçında birinci 11’de başlayacağım. Bunun da heyecanı var. Taraftarımızın önünde birinci kere bir lig maçını birinci 11 olarak başlayacağım. Tabi ki hocamız talih verirse, kesin konuşmayalım, ne olur ne olmaz. Kendimi hazır tutmaya çalışıyorum, tüm arkadaşlarım da sağ olsunlar fazlaca takviye oluyorlar bana. İnşallah bana güvenen insanların yüzünü kara çıkarmam ve galibiyet serisini sürdüreceğimiz maç olur” diye konuştu.

“TAKIM ARKADAŞLARIMIZLA ORTAMIZDA GÜYA KAN BAĞI VAR”

Grup ortasında hayli hoş bir ortamın bulunduğunu belirten Erce Kardeşler, “Trabzon’a geleli 2,5 yıl oldu. Bu vakit sürecinde nitekim epey hoş bir ortam var. Geldiğimden beri arka niyetli makûs niyetli diyebileceğimiz bir tane oyuncu bile olmadı. Ekipte herkesi hayli sevdiğiniz için onların başarılarıyla memnun olabiliyorsunuz alanda. Uğurcan kurtarmış, ben kurtarmışım, Cornelius gol atmış, ben atmışım… Ben onu o biçimde düşünüyorum. Aslında ortamdan dolayı bu türlü oluyor. Grupta herkesle bir aile ortamındayız. Sabahları tesislere geliyoruz, antrenman bitiyor, oturuyor sohbet ediyoruz. bir arada yemek yiyoruz. Arkadaş, dost ne derseniz o biçimde olduğu için güya kadro arkadaşlarımızla ortamızda kan bağı var. O kadar samimi bir ortam var. Ulusal kadrolara gidenleri özlüyoruz. Abdüş’ü, Uğurcan’ı, Berat’ı özledik. Yabancı arkadaşlarımızı özledik. bu biçimde olduğunda kadro arkadaşlarınız alanda çaba ediyor, sizin yapabileceğiniz tek şey onlara takviye olmak, onların memnunluklarını yahut kederlerini paylayabilmek. Ben de elimden geldiğince onlara bu türlü yardım etmek istiyorum. Sanıyorum küçüklüğümde bilinçaltımda bir Trabzonspor sevdası varmış, epeyce fazla seviyorum burayı, kenti ve kulübü. İnşallah bu biçimde devam eder ve uzun yıllar burada forma gibir dahabilirim” tabirlerini kullandı.