Erdoğan: Bugünü hayal etmiştim

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Erdoğan: Bugünü hayal etmiştim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Başakşehir Millet Bahçesi’nde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katıldı. Başakşehirli çocuklara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu millet bahçesinin açılışında bugünü hayal etmiştim” dedi.

TBMM’nin açılışının 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusu Başakşehir Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Millet Bahçesi’nde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde açıklamalarda bulundu.

“BUGÜNÜ HAYAL ETMİŞTİM”

Başakşehir Millet Bahçesi’nde buluşan binlerce Başakşehirli çocuğa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu millet bahçesinin açılışında bugünü hayal etmiştim. Okulda size öğretilenleri kesinlikle alın lakin onunla sonlu kalmayın. En âlâ öğretici hayattır, hayatla bağlarınızı asla koparmayın. Salgın devrinde aylarca meskenden çıkamadığınızı biliyorum. Artık bu zahmetli günler inşallah geride kaldığına göre her fırsatta parklarda, bahçelerde imkân olan her yerde pak havayla, bugün olduğu üzere tabiatla arkadaşlarınızla buluşun” dedi.

“SİZLER İÇİN 2071 VİZYONUNU TASARLIYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz geçtiğimiz 20 yılda yalnızca eğitim sistemimizin alt yapısını güçlendirmekle kalmadık sizlerin işte bu cins uğraşlarınızı kolaylaştıracak adımları da attık. Sizler için 2071 vizyonunu tasarlıyoruz. İnşallah sizlerde sizden daha sonraki jenerasyonlara mirası daha da zenginleştirerek aktaracaksınız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramınızı tebrik ediyorum” biçiminde konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZ GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ”

Başakşehir Belediye Lideri Yasin Kartoğlu da Başakşehir Millet Bahçesi’nde binlerce çocuğa konut sahipliği yapmanın memnunluğunu yaşadığını tabir etti.

Çocukların unutulmaz bir gün geçirdiğini belirten Lider Kartoğlu, “Salgın niçiniyle iki yıldır 23 Nisan coşkusunu yaşayamayan çocuklarımız, bugün birbirinden renkli etkinliklerle doyasıya eğlendi. Açılışını Cumhurbaşkanımızın yaptığı Başakşehir Millet Bahçemizde çocuklarımızın bayramını kutlamak ve coşkularına ortak olmak bizler için hem memnunluk, birebir vakitte gurur kaynağı oldu” dedi. İHA