Erdoğan Uludağ “İçinde bulunduğumuz durumlar bizleri de etkileyebiliyor”

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Erdoğan Uludağ “İçinde bulunduğumuz durumlar bizleri de etkileyebiliyor”
Hayırsever iş insanı Erdoğan Uludağ’a binlerce e-mail ve ileti yağıyor. Umudum Olur Musun? Derneği’nin Kurucu Lideri her bir başvuruyu takımıyla titizlikle araştırsa da kimi bildirilerden ister istemez rahatsızlık duyarak yakınıyor.

Toplumsal sorumluluk çalışmalarıyla bilinen yardımsever iş insanı Erdoğan Uludağ, toplumsal medyada yaptığı paylaşımda, derneğe ulaşan kimi bildirilerin kendilerini üzdüğünü belirterek serzenişte bulundu. Uludağ’ın yaptığı bu paylaşım toplumsal medyada dikkat çekti.

Erdoğan Uludağ, toplumsal medya da yaptığı paylaşımda;
“Değerli beşerler, büyüklerim, kardeşlerim.
kimi vakit gelen maillerde insanların içerlediğini görüyorum ve bu duruma hayli üzülüyorum. Şahsi mail adresime, toplumsal medya hesaplarıma ve dernek mailine binlerce mesaj geliyor. Bu mesajları elimden geldiğince grubumla birlikte ben de takip etmeye çalışıyorum ve tüm takım ince eleyip sık dokunmamız gerektiği şuuruyla hareket ediyoruz. Zira dernek hesabımıza gelen bağışları bizim erdemimiz olarak bakılırsarek büyük bir sorumluluk içerisinde hareket etmeye azami itina gösteriyoruz. İnsanlarımızı da anlıyorum şayet bizler de ben dahil, idare şurası üyelerimiz ve gönüllülerimizle biroldukca şey yaşadık. Çok özel bir durum olmadıkça, hiç bir biçimde hastalığımızı, kaybettiğimiz yakınlarımızın acısını prensip olarak paylaşmadık. Lakin sizlerin bildiği üzere, bizlerin de her insan üzere ömrün ortasında olan hastalıklar, yakınlarımızı kaybettiğimiz vb. durumlar da olabiliyor. ötürüsıyla ortasında bulunduğumuz durumlar bizleri de etkileyebiliyor. Tüm üzücü durumlara karşın tüm arkadaşlarım azamî düzeyde çalışıyor. Taleplerde geç dönüşlerde edep dahilinde serzenişte bulunan tüm insanlara da hürmet duyuyoruz. Sağlıklı, huzur dolu birçok günler diliyorum.”
açıklamasını yaptı.
Gizlice yıllardır yaptığı yardımlar ile gönülleri fetheden Erdoğan Uludağ, ünlü sanatçı Haluk Levent‘in kurduğu Ahbap Derneğinin pek fazlaca projesine verdiği takviye ile gündeme gelmiş, daha sonra da ‘Umudum olur musun? Derneği’ni kurmuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı