Eski Bakan Ziya Selçuk’tan gece yarısı yüz yüze eğitim bildirisi

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Eski Bakan Ziya Selçuk’tan gece yarısı yüz yüze eğitim bildirisi Uzun müddet daha sonra öğrenciler yüz yüze eğitimle okula “merhaba” diyecek. Corona virüsü önlemleri kapsamında bir daha başlayacak olan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı ile ilgili eski Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan açıklama geldi.

“EĞİTİM ŞEN OLSUN…”

Toplumsal medya hesabından gece saatlerinde bir bildiri paylaşan Selçuk, şu tabirleri kullandı;

“Bugün yeni eğitim öğretim yılına ‘merhaba’ diyen tüm evlatlara, ailelere ve meslektaşlarıma her günü birinci günün sevinci, iyimserliği ve gücüyle karşılayacak ferah ve aydınlık günler diliyorum. Eğitim şen olsun…”

YÜZ YÜZE EĞİTİM KAÇ GÜN OLACAK?

Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitim dönemi ve okulların durumuna ait görüntülü açıklamalarda bulundu. Bakan Mahmut Özer, “Okullarımızı 6 Eylül’de tüm kademelerde yüz yüze ve tam vakitli olarak açacağız” derken, sürece dair detayları deklare etti.

Gelinen noktada corona virüsünün uzunca bir süre daha hayatlardan çıkmayacağının görüldüğünü bildiren Özer, şu sözleri kullandı:

* ötürüsıyla hepimiz, corona virüsünün risklerini göz önünde bulundurarak ve gerekli önlemleri alarak hayatımızı idame ettirmek zorundayız. Daha evvel de söz ettiğim üzere, daha fazla okulları kapalı tutma lüksümüz bulunmamaktadır.

* Çocuklarımızın gelişimi, sıhhati ve geleceği için corona virüsüyle bir arada yaşamayı öğrenmek ve yüz yüze eğitime devam etmek zorundayız.

* Değerli öğretmenlerimiz, pahalı velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz; inşallah, 6 Eylül 2021 tarihi prestijiyle tüm kademelerde haftada 5 gün ve yüz yüze eğitime başlıyoruz.

* Gayemiz, sıhhat şartları aksini gerektirmediği sürece salgın öncesinde olduğu üzere okullarımızda tam vakitli yüz yüze eğitimi devam ettirmek.