Fenerbahçe Beko, ASVEL deplasmanından çıkamadı

tesbih

New member
Fenerbahçe Beko, ASVEL deplasmanından çıkamadı Turkish Airlines EuroLeague’in 17. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, ASVEL’in konuğuydu. Çabayı kazanan grup 84-82‘lik skorla mesken sahibi oldu.

Bu sonuçla Fenerbahçe‘nin 4 maçlık galibiyet serisi sona ererken Sarı Lacivertliler 10. mağlubiyetini yaşadı. ASVEL ise 8. kazandı.

Fenerbahçe Beko’da Achille Polonara 23 sayı 10 ribaunt, Dyshawn Pierre 17 sayı 7 ribaunt, Pierria Henry ve Marko Guduric 10 sayı, Nando de Colo 6 sayı, Jan Vesely 5 sayı 5 asist ile oynarken,

ASVEL’de Chris Jones 27 sayı, Elie Okobo 14 sayı, William Howard 12 sayı, James Gist 11 sayı, Marcos Knight 8 sayı üretti.

Fenerbahçe Beko’da Nando de Colo ve Jan Vesely, sakatlıkları niçiniyle müsabakaya devam edemedi.

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Aleksandar Djordjevic, LDLC ASVEL maçının akabinde açıklamalarda bulundu ve maçta sakatlanan oyuncular De Colo ve Vesely’nin sıhhat durumu hakkında bilgi verdi. Djordjevic’in FBTV’ye yaptığı açıklama şu biçimde:

‘SPORTMENLİK DIŞI OLDUĞUNA DA İNANIYORUM’

“Nando’nun durumu biraz önemli. Keşke hiç olmasaydı, hem onun ismine, hem kulübümüz birebir vakitte kendi adıma hayli üzgünüm. Jan da birebir biçimde. Çok fizikî maçtı ve ikisine hayli gereksinimimiz vardı. Bu ortada Asvel’i de tebrik ediyorum. Görüntüyü izledim. Kulübümüze ve kendimize epey fazla ziyan vermemek için tam olarak neler diyeceğime emin değilim. Son konumda top taşıma vardı ve faulün sportmenlik dışı olduğuna da inanıyorum. Birebir Panathinaikos maçında bize çalınan fauldeki üzere. Bunlar hakkında konuşmak natürel ki benim işim değil. Teğe birde birtakım yanlışlarımız oldu. Topu fazlaca yeterli kullanamadık. Farklı bitirebilirdik. Bundan daha sonra beraberliğimize ve gayretimize devam etmemiz gerekiyor. Üçlüklerde %20 istatistik de epeyce düzgün bir şey değil. Oyuncularımızın eksikliğinden hamledeki yaratıcılığımız da eksikti.”