Fenerbahçe Lideri Ali Koç gündeme dair açıklamalarda bulundu

tesbih

New member
Fenerbahçe Lideri Ali Koç gündeme dair açıklamalarda bulundu Fenerbahçe Spor Kulübü Lideri Ali Koç, konuk olduğu bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Ali Koç’un açıklamalarından satır başları:

“BİR DÖNEMİ DAHA SEYİRCİSİZ GEÇİREMEYİZ”

“Sağlığımız güzel. Covid’i atlattık. Nisan ayında Covid-19 olmuştum, atlattım. Pandemi sürecinde geçen yaz da umut verici durumdaydık. Lakin konfor alanları genişledi ve tedbirleri daha az ciddiye aldık. İnşallah bu yaz periyodunda bunu yaşamayız. çabucak hemen daha aşı olamadım. Yakın vakitte Covid oldum zira. Herkesi aşı olmaya ve rehavete kapılmamaya rica ediyorum. Bir dönemi daha izleyicisiz geçiremeyiz. bu biçimde bir lüksümüz yok.”

“İLK YILDAKİ ESASLI DEĞİŞİM YANLIŞ TERCİHLERDEN BİRİYDİ”

“Bizi külfete sokan ve vakit kaybına uğratan birinci yılımızda hiç beklemediğimiz gelişmelerle karşılaşmak oldu. Yaptığım en yanlış tercihlerden biri futbol manasında esaslı değişim. Tahminen birinci sene yapmamak lazımdı. Geriden gelen sonuçlar bütün gücümüzü ne yazık ki günlük olayalra odaklamak zorunda kaldı.”

“DİĞER KULÜPLERİN İDARELERİ BU KADAR KONUŞULMAZ”

“Diğer kulüplerin hiç birinin idareleri konuşulmaz. Daima sorgulanan, daima tartışılan, daima eleştirilen bizim taraf olmuştur.”

“KADIN FUTBOL EKİBİNDE BİZİ BEKLEYEN BİR KARAR VAR”

“Beşiktaş Bayan futbol ekibini tebrik ediyorum. Çok hoş bir sistem kurdular. Çok hoş sponsorlukla götürdüler. Sponsorluklara uygun bir alan. Bayanlara hitap eden markalar var. Yönetilebilir bütçeler. Bayan futbolda bizi bekleyen bir karar var. O karar, birinci ligde bir grupla mı iş birliği yapıp oradan başlamak, yoksa Beşiktaş’ın yaptığı üzere 3. ligden başlayıp adım adım adım gitmek mi?”

“HİÇBİR KULÜPLE KASVETİMİZ YOK”

“Bizim hiç bir kulüple kahrımız yok. Geçmişteki etkenlerden kulüplerin baş başa gelmesine karşın Trabzonspor’la da uygun bağlantılarımız var. Bizim dostluk elimiz her vakit bakidir.”

“YABANCI KURALI TEK BAŞINA BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ”

“Altyapıda hoca yok, tesis yok, sabır yok. Yabancı kuralıyla tek başına hiç bir şey değiştirmez. Kriter getirin. Son durak kontratlar yapmayalım. Bizde şöyleki bir yanlış var. Biz de yaptık. Bonservis vermeyelim lakin oyuncuya 2.5 milyon euro verip yollayamıyorsun. Tesis, hoca, teşvik, yabancı transferde kriterler getirirseniz tamam. Biz Türkiye’de eşi gibisi görülmemiş bir akademi kurmak istiyoruz.”

“AZİZ YILDIRIM ADAY OLSA BİLE BEN YENİDEN ADAY OLURUM”

“Genel heyetimiz ve kongremiz bize bu nazaranvi layık görürse başkanlığı sürdürürüz. Fenerbahçe üzerinde enteresan bir algı, manipülasyon kurgusu var. kimi vakit “biz neyle uğraşıyoruz” diye ister istemeden sorguluyorsun. Şunu söylemek istiyorum, birinci üç sene atılan tohumların meyvelerini toplama devriydi. Bunu bir epeyce alanda da yaptık. Bizi ezaya uğratan 1. dönemimizde hiç beklemediğimiz külfetlerle karşılaşmaktı. Biz bu biçimde şampiyonluk vadetmedik. Yaptığımız en büyük tercihlerden birisi futbol manasında esaslı değişikliklere gitmek oldu. Bunu tahminen de birinci senede yapmamalıydık. kuvvetli aday güçsüz aday yorumu yapmayacağım. Kim çıkarsa çıksın benim adaylığımı değiştiremez. Buna Aziz Yıldırım da dahil. O aday olsa bile ben bir daha aday olurum.”