Fenerbahçe Teknik Yöneticisi İsmail Kartal, vakte gereksinim duyduklarını söylemiş oldu

tesbih

New member
Fenerbahçe Teknik Yöneticisi İsmail Kartal, vakte gereksinim duyduklarını söylemiş oldu İşte İsmail Kartal’ın açıklamaları:

– Grupla 7-8 gündür birlikteim. Mental olarak güçlerinin düşük olduğunu gördüm. Taraftarlarımızın ve topluluğumuzun alanda nasıl bir oyun görmek istediklerinin farkındayım. Elimizde biraz vakit olsaydı bu vakti fırsata çevirebilirdik lakin bu biçimde bir vaktimiz yok. 3 günde bir maç oynuyoruz.

– Neler yapabileceğimizin farkındayım. Matematiksel olarak her şeye karşın şampiyonluk tezimiz devam ediyor.

– Konferans Kupası’ndaki rakibimiz Slavia Prag’ı güzel tanıyorum. Çok disiplinli bir gruba karşı gayret edeceğiz. Altay maçını milat olarak görüyorum. Taraftarımız birinci dakikadan son dakikaya kadar bizi desteklesin. Bugün birlik ve birliktelik günü.

– Futbolcuların hepsinden fedakarlık istedim. Oyuncularım da bana müspet güç verdiler. Hepsine güveniyorum, inanıyorum.

– Mesut’la özel konuştum. Daha yeterli olacaktır. Mesut, İrfan, Tisserand, Muhammed. Hepsi bizim oyuncularımız. Sorumluluk alacaklar, daima birlikte el ele vereceğiz.

– Oyun ideolojim müspet futbol üzerine. 4’lü savunma oynayacağız. Kaliteli oyuncularımız var, Eksiklerimiz de var. Bunlar geri geldiğinde daha farklı bir F.Bahçe yaratabileceğimi düşünüyorum.

TRANSFER İÇİN PLANLAMA

İsmail Kartal “Önümüzdeki iki maçın akabinde transfer için planlama yapacağız” sözlerini kullanırken geleceği için “Sezon sonu için bir şey yok. Konuşmadık da. Ben Fenerbahçeliyim. Kulübüm için en yanlışsız yolu buluruz” açıklamasını yaptı.

ALTAY İMTİHANINDA

Fenerbahçe, Spor Toto Muhteşem Lig’in 22. haftasında bugün Altay’ı ağırlayacak. Ülker Stadı’nda oynanacak ve hakem Hüseyin Göçek’in yöneteceği müsabaka, saat 20.00’de başlayacak. Çaba beIN 2 kanalından canlı yayımlanacak. Sarı-Lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Mert Hakan, Berke, Novak, Valencia ve Altay forma giyemeyecek.