Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Pereira, Altay galibiyeti daha sonrası savlı konuştu!

tesbih

New member
Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Pereira, Altay galibiyeti daha sonrası savlı konuştu! “O maçı tamamladıktan daha sonra İzmir seyahatimiz başladı. Büyük bir kadro ruhu sergiledik. Birinci 2 maçını kazanmış, fazlaca öz inançlı, uygun motive olmuş, fizikî olarak kuvvetli bir kadroya karşı âlâ bir sonuç aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlar da kadroyla gurur duyuyordur. Bu denli kuvvetli sürece karşın başardıkları için oyuncularımı kutluyorum. Bu ruhla devam etmemiz gerekiyor.”

Pereira, bir spor yorumcusunun kendisine genç oyuncuları oynattığı için “Che Guevara”ye benzettiğinin hatırlatılması üzerine “Bugüne kadar bu usul bir isim takılmamıştı.” dedi.

Üst üste alınan uygun sonuçlarda en büyük hissenin oyuncularda olduğunu kaydeden Pereira, “Çok âlâ çalıştılar, hırslı, istekli biçimde oyun oynuyorlar. Daha yolun başındayız ancak herkes birlik olmuş durumda. Deneyimli isimler genç oyunculara dayanak veriyor.” tabirlerini kullandı.

Pereira, Mesut Özil’in fizikî olarak bir derdi olduğu için takımda yer almadığını söylemiş oldu.

“Bunları uyguladığımızda gol konumları bulduk. Bir şey planladık ve planlarımız yeterli gitti. Birinci yarıdaki oyun tahminen benim yanılgımdı, topu tutan çeviren sahip olan bir ekip olmak istiyoruz. İkinci yarı bunu başardık. 2 gol bulduk, daha fazlasını da bulabilirdik. Planımız tuttu, her vakit bu biçimde olmaz tahminen fakat bugün planlarımız tuttu.”

Pereira, Fenerbahçeli taraftarların toplumsal medyada kendisinin fotoğrafını paylaşarak “Vardır bir bildiği” yazdığının hatırlatılması üzerine, “Onlara kalpten teşekkür ediyorum, sıkıntı vakit içinderımız da olacaktı lakin biz birlik olursak, grup, taraftar lider birlik olursak, dönem sonunda gayemizi kutlamak için sebeplerimiz olacaktır diye düşünüyorum. Yarın beraberinde kıymetli bir gün Zafer Bayramı. Türk halkının Zafer Bayramı’nı da kutluyorum.” tabirlerini kullandı.