Gayri ulusal diğerinin parasına el koyandır!

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Gayri ulusal diğerinin parasına el koyandır! CHP’den istifa eden Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, CHP eski Genel Saymanı Mahmut Yıldız’ın tezlerine toplumsal medyadan karşılık verdi. Baykal, “Bu yola çıktığım vakit, babama komplo kuran gayrı ulusal odağın karşıma çıkacağını biliyordum. Görüyorum ki fazlaca sabırsızlar. Onlarla olağan olarak hesaplaşacağız. Lakin artık daha öncelikli bir gündemim var. Gayrı ulusal odağın iktidar olamayacağı bir teorik tabana katkıda bulunmaya çalışıyorum. daha sonra onları cımbızımla teker teker toplayacağım” dedi.

Yıldız ise SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada “Aslı Baykal ile ilgili tezlerimin fazlası yok eksiği var. Onunla yargı önünde hesaplaşacağım” dedi. “Gayri ulusal, oburunun parasına el koymaktır” diyen Yıldız, şu biçimde devam etti:

‘PARAYI CEBİNE ATTI’

“Doğruları, gerçekleri söylemiş oldum. Biz kimseye iftira atmayız. CHP’den istifa etmek ulusallık mi? Kendisi ulusal olsaydı, cebinden bir lira koymadığı televizyonu satar mıydı? Kimin malını kime satıyor? Hizmeti, yatırımı olmadan parayı cebine atıyor. Diğerinin emeğini satmak mı ulusallık?” Yıldız, müellifimiz Uğur Dündar’a yazdığı mektupta, kuruluş masraflarını karşıladığı Halk TV’nin satılma sürecini anlatmıştı. ‘Deniz Baykal’ın daha sonradan çıkan bir şirket maddesinden yararlanarak payların tamamını kendi ismine aldığını, Aslı Baykal’ın babası ismine kanalı sattığını’ yazmıştı.