Gitmediği hastane için SGK’dan ‘Tedavi oldunuz’ iletisi geldi

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Gitmediği hastane için SGK’dan ‘Tedavi oldunuz’ iletisi geldi Bursa’da yaşayan personel emeklisi 62 yaşındaki Ekrem Yaşar Dinçer, gitmediği hastanede tedavi olduğunu SGK’dan gelen iletiyle öğrenince şoke oldu. 6 aydır hastane yüzü görmediğini lakin gelen bildiriyle şaşkına döndüğünü tabir eden Dinçer, “Telefonuma SGK’dan gelen bildiride, ‘Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi olduğum, tedavi masrafım olan 157 TL’nin de kurum tarafınca karşılandığı’ yazıyordu” dedi.

Bursa’da 6 aydır hastane yüzü görmeyen vatandaş, SGK’dan gönderilen bir iletiyle neye uğradığını şaşırdı.

“TAKİP NUMARASI VERİP ARAYACAKLARINI SÖYLEDİLER”

SGK’dan kendisine gelen bildirim ile alakasının olmadığını savunan Bursalı emekçi emeklisi Ekrem Yaşar Dinçer, “hiç bir biçimde tedavi görmedim. Çalışma hayatı İrtibat Merkezi ‘ALO 170’i aradığımda bana bir takip numarası verdiler. Arayacaklarını söylemiş olduler” dedi.

“157 LİRA BENDEN KESİLECEK Mİ?”

Dinçer, “Ben özel bir dalda emekçi emeklisiyim. Beşerler üzerinden tıbbî aygıt alınıp, satıldığını duyuyoruz. Tâbi bu ne kadar yanlışsız bilmiyoruz. Bu tıp şeyler insanların midesini bulandırıyor. Bahsi geçen 157 TL fiyat sanki benden kesilecek mi. Bir vatandaş olarak, sıhhatte nekadar öndeyiz, hiç bir biçimde önde değiliz” sözlerini kullandı.

SGK’DAN GÖNDERİLEN İLETİ

Emekli vatandaş Ekrem Yaşar Dinçer’e SGK’dan gönderilen ileti ise şöyleki;

“Sn. Ekrem Yaşar Dinçer 08.10.2021 tarihinde sıhhat Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi (S) isimli sıhhat kuruluşundan almış olduğunuz tedavi için konseyimizce 157.18 TL karşılanmıştır. Yapılan süreç size ilişkin değil ise Alo 170 davet merkezimize bildiriniz.”

Günün Trend Görüntüsü

Daha fazla göster