Gosens Avrupa Şampiyonası'ndan çekildiğini öğrendiğinde ne oldu?

ahmetbeyler

Active member
1. FC Union Berlin formasıyla gösterdiği iyi performansla kendisini Avrupa Şampiyonası'na aday göstermek istiyordu. Bu yüzden geçen yaz çoğunlukla yedek oyuncu olduğu Inter Milan'dan Demir takıma geçti. Ama sonra her şey Robin Gosens'in hayal ettiğinden tamamen farklı çıktı.

Sezona iyi bir başlangıç yapan 29 yaşındaki oyuncu, Bundesliga'da Köpenick takımıyla krize girdi. Ara sıra bireysel hareketleriyle parladı ama sonuçta herkesin ondan beklediğini sahaya getiremedi. Yaklaşan Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer almayan milli teknik direktör Julian Nagelsmann da dahil.

Günaydın Berlin
Bülten

Kayıt olduğunuz için teşekkürler.
E-postayla bir onay alacaksınız.

Gosens yine de Avrupa Şampiyonasını izlemek istiyor

Gosens, ZDF kamerasına DFB seçiminin 36 yaşındaki koçuyla yaptığı konuşmanın nasıl gittiğini ve tüm bunların onu nasıl etkilediğini anlattı. Avrupa Şampiyonası'nın “Ev sahibi avantajı – Tommi Schmitt ile” meze programında kanat oyuncusu şunları söyledi: “Kesinlikle berbat bir duyguydu. Köln yenilgisinden sonra antrenmana çıkıyordum. Zaten çok kötü bir ruh halindeydim. Sonra beni aradı ve şöyle dedi: 'Robin, çok üzgünüm ama seni yanımda götüremem. Sizi gerçekten takdir ediyorum ama ne yazık ki Union'daki sezon yüzünüze patlıyor.”

Ama bu yeterli değil. Gosens iptalden kötü etkilenmiş gibi görünüyor. “Böyle bir an için hazırlanamazsınız. Bu, daha sonra buharlaşıp buharlaşan mutlak bir çocukluk hayali olduğunda, her şey altınızdan sökülüp alınır. Sonra telefonu kapattık ve kendi kendime ağladım. Daha sonra eşimi aradım ve 'Tatlım, başaramadım' dedim. Daha sonra iki dakika daha telefonda birlikte ağladık.”

Yine de önümüzdeki haftalarda milli takımın performanslarını takip edecek. Gosens şunları söylüyor: “Hayatımın en kötü günlerinden biriydi. Tam bir boşluk vardı. Ama Avrupa Şampiyonasını televizyondan ya da stadyumdan izleyeceğim. Hala bir futbol hayranıyım ve aynı zamanda erkek çocukların da hayranıyım.”