Gp Avusturya, Bagnaia Sprint Yarışını kazandı. Bezzecchi şelalesi

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Üzgünüm Bagnaia beşincisini kazandı sürat yarışı Sezonun en iyi oyuncusu, bitiş çizgisinde üvey babası Valentino Rossi’yi sportif anlamda kucaklıyor, kutluyor ama daha şimdiden Pazar günkü yarışını düşünüyor ve bu yarış onun 2019’dan başlamasını sağlayacak. kutup pozisyonu. Dünya şampiyonu üstünlüğünü doğruladı Ducati Red Bull Ring düzlüklerinde yarıştı ve şampiyonluk sıralamasındaki liderliğini yükseltti: diğer Ducati sürücüsüne karşı +46 martin. Bugün hemen liderliği ele geçirdi ve son turda promosyonu domine etti, starttan sonraki ilk virajdaki karambol onu tekrar ofsayta düşürdü. marco bezzecchi.

Marc Marquez ve Quartararo hala sıfır puanda

Ktm’si Bağlayıcı2.: Yarınki yarışta Piedmontese’nin en zorlu rakiplerinden biri olacak. Güney Afrikalı, “Bugün Pecco gerçek dışıydı” diye itiraf ediyor. Üçüncü sıra martinPramac tescilli Ducati ile. Alex EspargaròSilverstone’daki zaferinden yeni çıkmış, 7. sıra ile yetinmek zorunda: Piaggio Group başkanı Roberto Colaninno’nun ölümünün yasını tutan Aprilia binicileri için yine 7. sıra Vinales bugün – ve Pazar günü – griddeki ikinci kutudan başlayacak. Ktm kendi sahasında 3 motosikleti ilk 6’ya yerleştirdi: Miller için sürpriz bir şekilde 5. sıra Pol EspargaroPortekiz’deki korkunç kazadan olağanüstü bir şekilde iyileşen. Alex Marquez Ducati Gresini ile önemli bir dördüncülük elde ediyor: Öte yandan kardeşi çok kötü Marc10. ve yine sıfır puan Quartararo. için bir nokta MorbidelliYamaha ile 9.

Mutlu Bagnaia: “Ama yarın başka bir hikaye olacak”

Pecco, “Bugün bu sıcakta çok zordu, ancak hemen liderliği ele geçirdim ve olabildiğince sert fren yapmaya çalıştım,” diye anlatıyor. “Strateji, startta KTM’lerin beni geçmesini engellemekti ve bunun için hemen kendimi zorladım. Finalde arka lastik parçalandı. Yarın başka bir hikaye olacak. Ancak başlangıç için getirdiğimiz güncellemeler işe yaradı.” Gigi Dal’Igna, Ducati Corse yöneticisi, ona iltifat ediyor: “Pecco’nunki gibi bir yarış çıkardı: tıpkı bir şampiyon gibi. Başlangıç mükemmeldi: Bu açıdan daha da rekabetçi olabilmek için bu yarış için bir şeyler getirdik. Ama yarınki yarışta önemli bir kontrol yapacağız”.

Rakip Jorge Martin: “Heyecan verici bir yarış”

Jorge Martin aşırı zorlu bir yarışı 3. sırada bitiriyor. “Gerçekten heyecan vericiydi, pek çok şey oldu,” diye gülümsüyor. “İlk başta, tüm bu kazalar beni biraz gerginleştirdi. Sonra itmeye başladım, bana dokunup düştüğünde Marini’nin önündeydim: Bana uzun tur cezası vereceklerinden korktum ve bu yüzden hızımı artırmaya çalıştım. Yarın daha zor olacak, umarız tempomuz iyi olur” dedi.

Bezzecchi emekli oldu

Martin başlangıçta Quartararo’ya dokundu ve Bezzecchi, Zarco ve Oliveira’nın (hemen dışarı) dahil olduğu bir carambola’yı tetikledi. Bastianini. Bagnaia hemen öne geçti, onu yakından takip eden KTM çifti – Binder, Miller – Marini ve hâlâ savaşçı olan bir Martin yaklaştı. 6 turun ardından Marini, İspanyol Pramac’ın onu geçmesine bile izin veren Avustralyalıyı yenmeyi başardı. Bu sırada Nakagami, Honda e’de göbek attı. savadorlar Aprilia ile.

Martin, çakılda kalan Marini’yi solladı

Yedinci turun 2. virajında, sprint yarışının tam ortasında, Bagnaia’nın Binder’a karşı avantajını bir buçuk saniyeye çıkarmasıyla Martin, kesinlikle doğru görünen bir manevrayla Marini’nin içine girdi: ikisi Valentino’nun erkek kardeşini asfalta attı (elleri çaresizce saçlarında, VR46 kutusunda). Pecco’nun kolayca kontrol ettiği finalde Bastianini, Mir ve Di Giannantonio’nun ardından 13. oldu.