Gp Germany, Martin, Bagnaia ile düelloyu kazandı

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
SACHSENRING – Jorgen martin gp’sini kazanır Almanya ve Cumartesi sprint yarışının başarısını bir kez daha tutarak tekrarlıyor Üzgünüm Bagnaia birkaç santimetre gerisinde: İspanyol şimdi sıralamalarda dünya şampiyonunu sadece 16 puanla takip ediyor. MotoGP şampiyonluğu için Ducatisti arasında bir mücadele var. Bir başka Pramac takımı sürücüsü, Fransız, podyuma çıkıyor Zarcove nihayet ile Bezzeki Ve denizciler herkesin önünde Borgo Panigale’den 5 bisiklet var: Claudio Domenicali tarafından önceden tasarlanan İtalyan “cantera”nın bir başka İtalyan zaferi. “Bazı özel adamlarımız var,” diye itiraf ediyor Emilian şirketinin CEO’su, “ama aynı zamanda evdeki mühendislerin ve tamircilerin olağanüstü bir iş çıkardıkları da doğru: bu her zaman motosikletlerimiz için pek uygun olmayan bir pist olmuştur ve bakın. neler oluyor.” başarı” diyerek gurur duyuyor. Bitiş çizgisini geçen Martin, mutluluk havai fişeklerini patlatır. Başka bir İberyalı sürücünün çaresizliği ile ne fark eder: zavallı adam Marquez, ısınma sırasında da çarptıktan sonra – 24 saatten daha kısa sürede beşinci takla – bugün yarıştan vazgeçti. Ancak Yamyam, yaz tatilinden önceki dünya şampiyonasının son turu olan bir hafta sonra Hollanda’da olacağına söz verdi.

Bagnaia: “Finalde ona çarptım, sorun değil”

“Uzun zamandır deniyorum, sonunda bu an geldi. Zorlu yarış, çünkü Pecco mümkün olan her yolu denedi ve ikimiz de elimizden gelenin en iyisini yaptık. Bu sadece ilk adım, yaklaşıyorum”, diye kutluyor Jorge Martin. Ancak Pecco Bagnaia da gülümsüyor: “Son turlarda güçlü ve çok rekabetçi olduğumuzu kanıtladık. Zemin kazandım, sondan bir önceki turda denedim ama ona dokundum ve sonra iyileşme sınırına gelmiştim. İkincilik iyi, şimdi Assen hafta sonunu düşünelim”. Zarco podyumun üçüncü basamağına tırmanıyor: “Bunun mümkün olduğunu biliyordum ve bu tempoyla galibiyeti de hedefleyebilirdim: İyi bir başlangıç yaptım ama başlangıçta fren yaparken biraz zaman kaybettim. O ikisine yetişmeyi umuyordum, sabır”.

İlk 10’da bitiş çizgisini geçen 9 İtalyan motosikleti

Miller koşmayı hayal etti, ancak – onu hemen herkesin önünde iten – şiddetli bir starttan sonra, Avustralyalı sürücü daha ilk turun ortasında bunu becerdi ve kendisini bir Ducati kırmızı üçlüsünün yanından geçmeye zorladı: Bagnaia, Martin, Marini . İspanyol’un komutaya geçmesi 4 tur sürdü ve Cumartesi günkü gibi sesini yükseltmek istedi (sprint yarışını Piedmontese karşısında 2 buçuk saniye önde kazandığı zaman) ama bu sefer Pecco’nun ona izin vermeye niyeti yoktu. go: ilk onda 7’lik bir boşluktan sonra, dünya şampiyonu yavaş yavaş boşluğu kemirdi. talihsiz olmadan Marquez kısa süre sonra, Ktm ile Avusturya kutusunu kendisiyle paylaşan “kanguru” Jack’i kolayca yenen Binder’in altına girdi, Zarco ise peşine düştü ve yarışın yaklaşık yarısında Bezzecchi, Marini’yi yenmeyi başardı. Mooney VR46’nın ortağı.

Morbidelli, bir Japonla en iyisi. Şimdi Assen’deki herkes

Sondan 12 tur sonra 8. virajda vitesi devreye sokamayan Binder’in kazası çakıl zeminde sona erdi, Zarco’yu sanal podyuma yükseltti ve çok etkileyici bir Ducati’yi kutladı. Liderin onda 3 gerisinde gelen Bagnaia, yirminci turdan sonra aniden Martinator’un direksiyonunda belirdi: “Geldiğimi görmediler”, başkası derdi. Pecco ve Jorge, düello daha yeni başlamıştı: 3 tur daha ve İspanyol yine öndeydi. Yarış, Pramac Fransız’ın neredeyse 6 saniye geride ve diğerleri daha da uzakta olduğu, açıkça 2’si arasında bir meseleydi. 2 tur kala, daha da yaklaşan Pecco sollamaya çalıştı ama rakibini “parlattı”, değerli zamanını ve tekrar deneme fırsatını boşa harcadı. Bezzecchi dördüncü sırada, şu anda sıralamada -31’de, iyi bir Marini’nin önünde. Miller, Ducati’nin ezici gücünü bir an için kesintiye uğratıyor çünkü o zaman Alex Marquez, Bastianini ve Di Giannantonio var. Aprilia ile onuncu Oliveira: İlk 10’da 9 İtalyan motosikleti. İlk Japon, Morbidelli’nin Yamaha’sı, bir yıl önce burada Sachsering’de kazanan Quartararo’nun 12. önünde, ama sanki bir asır önce gibi.