Gresini takımında Marc Marquez, resmileşti: Cannibal da Ducati yörüngesinde

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Marc Marquez birine binmek Ducati arasında Gresini ekibi, gelecek yıldan itibaren. Artık resmileşti. 30 yaşındaki, 8 kez dünya şampiyonu Katalan Yamyam, Imola takımıyla bir sezon sözleşme imzaladı Nadia Padovani, Fausto’nun dul eşi. Kardeşiyle birlikte koşacak Alex. Elinizde bir tane mevcut olacak Desmosedici Gp23 Borgo Panigale’den: en güncel, hızlı, yüksek performanslı değil ama yine de -muazzam yeteneğiyle- onu günümüzün melankolik kaybedeninden 2024 sezonunun favorisine dönüştürmeye yetiyor. Kendisi ilk kez 6 Şubat’ta Malezya’daki Sepang pistindeki testlerde Ducati’ye binecek. Katar’daki ilk yarış, 8 Mart Cuma günü serbest antrenmanla yapılacak.

Marc Marquez: “Heyecanlıyım, ne büyük değişiklik”

Geçen hafta Marc, ilişkisinin sansasyonel bir şekilde sona erdiğini duyurdu. honda: 11 yıl ve 6 şampiyonluk MotoGP Japon şirketle, ancak sakatlıklar ve bisikletin kötü performansı nedeniyle son 4 şampiyona bir çile oldu. Bugün, İtalyan takımla Ducati üst yönetimi tarafından onaylanan ve padokta tartışma ve hoşnutsuzluğun yanı sıra büyük duygulara yol açan anlaşmaya ilişkin aynı derecede şaşırtıcı bir haber geldi. Marc, “Bu yeni mücadele beni heyecanlandırıyor” diyor. “Kolay bir karar olmadı çünkü her açıdan büyük bir değişiklik olacak. Hayatta bazen büyümeye devam etmek için konfor alanınızın dışına çıkmanız ve kendinizi test etmeniz gerekir. Bisiklet değişimine gelince, sürüş tarzımda birçok şeyi adapte etmem gerekeceğini ve bunun kolay olmayacağını biliyorum. Ama tüm Gresini Ekibinin bana çok yardımcı olacağına inanıyorum. Ekiple tanışmak ve hepsiyle çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum. Bana gösterdikleri güven ve saygı için Nadia, Carlo ve Michele’ye teşekkür etmek istiyorum.”

Ducati’de Marc Marquez: Seçim neden MotoGP’yi bölüyor?

kaydeden Massimo Calandri

05 Ekim 2023

Nadia Padovani: “Tarihi bir an”

Gülümseyen Nadia Padovani: “Gresini Racing için bu tarihi bir an. Marc Marquez’in gelecek sezon bizimle yarışmayı seçmesi kesinlikle harika ve bunu resmileştirebildiğim için çok mutluyum. Bir sezondan kısa bir süre içinde kardeşini çok sevmeye başladık ve aynı şekilde, Desmosedici GP23’te hemen rekabet edebilecek tüm potansiyele sahip olduğuna inanan Marc’ı da memnuniyetle karşılayacağız. Son olarak, saygılı bir teşekkür ederim Fabio Di Giannantonio Profesyonelliği için kendisine kariyerinde en iyisini diliyoruz.”

Ducati, padokta pek çok kötü ruh hali var

Kırmızı takımın mevcut sürücüleri bunu söylemiyor ancak şimdiye kadar denge ve sükunetle karakterize edilen bir ortama bu kadar vicdansız ve bölücü bir şampiyonun gelişinden kesinlikle hoşlanmıyorlar. Bagnaia Ve Bastianini, Martin Ve Bezzecchi (Daha Morbidelli(ve yakında bir Desmosedici’ye binecek) yarından itibaren Emilian şirketinin dikkatinin tamamen Öteki’de olacağına bahse girebilirsin. Mühendis Gigi Dall’IgnaYarış Departmanı genel müdürü, Marc’ın herkes gibi olduğunu hemen açıklıyor: Peki en iyi araçta en iyiye sahip olmak için kendinize meydan okumak ister misiniz? Kim bunu iyi karşılamadıysa orada Ktm: Avusturyalı şirket bir süredir Katalan’ı yanlarına almak için çalışıyordu, 2 tekerlekli sirkin baba sahibi Ezpeleta’dan, onu görevlendirmek için gridde 4’ten 6’ya motosiklet değiştirme olanağını istemişti. biri Marc’a. Ancak Don Carmelo hayır dedi, plan suya düştü. Patates püresi Paolo Campinotitakım müdürü İlk PramacAcı tatlı bir durum: Marquez’in Ducati’ye geçmesi durumunda 2 yıllık sözleşmeyi ve en güncel GP’yi garanti etmeye hazırdı. Yerine. Son olarak, son 3 sezonda sürücüyle olan sözleşme taahhütlerini yerine getiren Honda, ona yılda 20 milyon Euro’dan fazla para ödedi ve birdenbire, sistemin verimsizliği sayesinde RC213V ve yaklaşmakta olan zayıf teknik beklentiler – bir yıl erken veda eden himayesindeki kişi tarafından “ihanete uğradığını” gördü.

Ya Marc Marquez Gresini takımını satın alırsa?

Bu yıl hala 7 MotoGP etkinliği var, şampiyona Kasım ayı sonunda Valencia’da sona eriyor ve Marquez yine de Honda’ya elinden geleni yapacağına söz verdi. Sözünü tutacak. Geçen hafta Motegi’deki cesur yarışta podyuma bile geri döndü. Şubat ayındaki Malezya testlerinde onu Ducati sürerken göreceğiz. 2024’te ne olacağını kim bilebilir. Peki ya bir sonraki yıl? Marc’ın, Borgo Panigale’nin “sırlarını” da beraberinde getirerek KTM’yi seçebileceği söylendi, ancak geçen hafta Cannibale, Honda ile gerçeküstü bir dönüşü göz ardı etmedi. Ya Marc, Gresini takımını satın alırsa? Sonuçta bunu yapabilecek kadar para biriktirmişti. Ve bu noktada onun gibi birinden her şeyi bekleyebilirsiniz.