GSK Türkiye ikincisini düzenlediği “Sahayı Keşfet” programı ile gençlere ilaç bölümünün kapısını aralıyor

acemşalı

Global Mod
Global Mod
GSK Türkiye ikincisini düzenlediği “Sahayı Keşfet” programı ile gençlere ilaç bölümünün kapısını aralıyor GSK Türkiye “Sahayı Keşfet” programı ile üniversite öğrencilerinin meslek seyahatine dayanak olmayı sürdürüyor. Üniversitelerin son sınıfında okuyan öğrencilerin katılabileceği projede gençler online eğitim ve seminerlerin yanı sıra GSK çalışanlarından mentorluk dayanağı alma fırsatı yakalayacak.

GSK Türkiye ülke çapında gerçekleştirdiği eğitim programı “Sahayı Keşfet” ile üniversite son sınıf öğrencilerine profesyonel hayata hazırlık fırsatı sunmaya devam ediyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek programda katılacak öğrenciler üç ay boyunca satış maharetleri, şahsi gelişim, kişilerarası bağlantı ve temel medikal ayrıntıları kapsayan çeşitli online eğitimler alacak. Öğrenciler, bununla birlikte idare takımı üyelerinin iştirakiyle gerçekleşecek seminerlere katılma imkanı bulurken GSK saha yöneticilerinden mentorluk alma talihini yakalayacak.

Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlere yönelik uygulamaya konulan “Sahayı Keşfet” eğitim programının ilaç bölümüne nitelikli iş gücü kazandırmak ismine değer taşıdığını belirtilen GSK Türkiye İnsan Kaynakları Yöneticisi Burcu Kuyucu, “GSK Türkiye olarak, eğitim hayatlarının son yılında mesleklerine taraf vermeyi planlayan öğrencileri mezuniyetleri öncesinde çeşitli eğitimlerle ve bedelli yöneticilerimizle bir ortaya getirerek ilaç kesimine hazırlık konusunda desteklemeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl ergenlerden gördüğü büyük ilgi üzerine programımızı bu yıl da sürdürüyoruz. İlaç bölümünü merak eden ve mesleğine bu alanda istikamet vermek isteyen tüm genç arkadaşlarımızı Sahayı Keşfet projemize başvurmaya davet ediyoruz” dedi.

Müracaat yapan adaylar üzerinden seçim yapılarak iştirakçilerin belirleneceği programda öğrenciler biroldukça bedelli seminere ve eğitimlere katılacak, ayrıyeten GSK Türkiye’nin tecrübeli isimlerinden mentorluk alacak. Proje bitiminde öğrenciler ilaç bölümünü ve saha çalışma modelini yakından tanıma fırsatı yakalarken, GSK Türkiye’nin ‘’Tanıtım Sorumlusu’’ durumu ilanlarına yönelik yapacakları müracaatlarda öncelikli olarak pahalandırılacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı