Gümrükçü En Büyük Kupayı Kılıçdaroğlu’na Götürdü

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Gümrükçü En Büyük Kupayı Kılıçdaroğlu’na Götürdü
Cumhurbaşkanlığı Kupası CHP Genel Merkezinde

Çiğli Belediye Lideri Utku Gümrükçü, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek Çiğli Belediyesi Bear Sailing Yelken Ekibinin kazandığı Cumhurbaşkanlığı Kupasını takdim etti.

Lider Utku Gümrükçü, CHP Çiğli İlçe Lideri Mert Özcan, CHP Çiğli Bayan Kolları Lideri Hatice Tanrıverdi, CHP Çiğli Gençlik Kolları Lideri Tolga Sağlam, CHP İzmir Vilayet Yöneticileri Cansu Malatyalı ve Hüseyin Kızılkaya ile bir arada gerçekleştirdiği Genel Merkez ziyaretinde Çiğli Belediyesi Bear Sailing Yelken ekibinin 17 ülkeden 96 teknenin iştirakiyle gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Milletlerarası Yat Yarışını kazanarak elde ettiği Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı Kemal Kılıçdaroğlu’na sundu. Gümrükçü, ziyaret sırasında Genel Lider Kılıçdaroğlu’na sportif manada hayata geçirilen yatırımlar ve devam eden projelerle ilgili de bilgi verdi.

Gümrükçü: “Kupa bizden, Cumhurbaşkanlığı Genel Başkanımızdan”

Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Lider Gümrükçü, “Yelken kadromuzun önemli gayretler vererek kazandığı Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı Genel Liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na takdim ettik. Sürecin kıssasını kendisiyle paylaştık. Belediyemizin devam eden başka hizmet ve projeleriyle ilgili bilgi verdik. Bu kıymetli kupanın yakın gelecekte ülkemiz açısından hayli daha hoş gelişmelere vesile olacağına inanıyorum. Çiğlimizi, kentimizi ve ülkemizi Genel Liderimizin Cumhurbaşkanlığında fazlaca daha yaşanabilir kılacağız. Bu vesileyle Genel Liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na nazik misafirperverliği ve Çiğlimize olan ilgisinden ötürü şahsım ve Çiğlili hemşehrilerim ismine bir defa daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı