Guti Hernandez ve Samuel Eto’o, derbideki favorilerini deklare ettilar

tesbih

New member
Guti Hernandez ve Samuel Eto’o, derbideki favorilerini deklare ettilar İspanya 1. Futbol Ligi’nin (La Liga) 10. haftasında Barcelona ile Real Madrid’in karşı karşıya geldiği “El Clasico” maçı kapsamında, Samuel Eto’o ve Guti Hernandez’in iştirakiyle İstanbul’da özel bir aktiflik gerçekleştirildi.

Dün, Bomontiada Babylon’da gerçekleştirilen aktiflik, futbolun kıymetli figürlerinden ve bir devir Türkiye’de forma giymiş Samuel Eto’o ve Guti Hernandez’in iştirakiyle gerçekleşti. Guti Hernandez ve Samuel Eto’o, El Clasico’nun yeni marka kimliği ve elçileri olarak Türkiye’ye geldi.

Beşiktaş- Galatasaray derbidilk evvel basın mensuplarının sorularını yanıtlayan dünyaca ünlü futbolculardan Eto’o “Beşiktaş’ın kazanmasını dileklerim. Beşiktaş’ın güzel bir takımı var. Oyun olarak da esasen kuvvetli. beraberinde konut sahibi avantajını kullanacaktır.” derken “Galatasaray’ın da epeyce uygun bir antrenörü var. Onlara da bol baht diliyorum” dedi.

Eto’o ayrıyeten “Burak Yılmaz Fransa’da olağanüstü işler çıkartıyor. Takip ediyorum. Şu anki grubunda hayli âlâ bir performans sergiliyor” diyerek kelamlarını tamamladı. Samuel Eto’o ve Guti Hernandez, sonrasındasında sporseverlerle bir arada Barcelona- Real Madrid müsabakasını izlediler.

Beşiktaş’ın eski futbolcusu olan ve bir devir siyah-beyazlı kulüpte yardımcı antrenörlük de yapan Guti Hernandez, “El Clasico’daki birfazlaca oyuncu ile daha evvel oynama fırsatı yakaladığını söyleyerek, “Çok pahalı futbolcular ile bir arada oynama fırsatım oldu lakin Cristiano Ronaldo ile oynamak epeyce keyifliydi. kendisinden epeyce şey öğrendim.” dedi.

Yarın oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçı hakkında da konuşan Guti, “Türkiye’deki derbi umarım güzel geçer. Her iki grup için de maçın düzgün geçmesini umuyorum.” değerlendirmesinde bulundu. Eto’o ise, “Beşiktaş’ın kazanacağını düşünüyorum” dedi.