“Hala düzeltmemiz gereken şeyler var”

ahmetbeyler

Active member
Holstein Kiel deplasmanında alınan galibiyetin ardından 1. FC Union Berlin'in golcüleri Aljoscha Kemlein ve Tom Rothe ile eski Unioner Steven Skrzybski ve iki teknik adam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Aljoscha Kemlein: Bundesliga'daki ilk golü attığım için mutluyum ama daha önemli olan bugün kazanmamız. Bugün sahada yine harika bir takım birliğine sahip olduğumuzu görmek güzel, her şeyden önce önemli olan ve geliştirmeye devam etmek istediğimiz şey bu. Golü atarken hiç düşünmedim, top birdenbire oradaydı. Onun bu şekilde gelmesi ve benim onu bu şekilde temizleyebilmem çok hoş.

Tom Rothe: Şu anda takımla sahada olmak inanılmaz derecede eğlenceli. Birlik halinde ve düzenli savunma yapıyoruz, bu da her rakibin işini zorlaştırıyor. Sezona 14 puanla başlamak harika ama artık önümüzde İngiltere haftası ve DFB Kupası başta olmak üzere son derece zor görevlerimiz var. Kiel'de birçok tanıdık yüzü tekrar gördüğüme sevindim. Kulübümüze sezonun geri kalanında en iyisinden başka bir şey diliyorum.

Steven Skrzybski: Her maçta çok fazla ve çok kolay goller yedik. 0:2 bunun bir örneğidir çünkü Union'ın standart gücünü biliyorduk. Önde liderliği ele almamız gerekiyor. Ne yazık ki sadece 45 dakika iyi oynamak yeterli değil. İkinci yarıdaki performansımızı tüm maç boyunca göstermemiz gerekiyor.

Bo Svensson (basın toplantısında): Takımım ilk yarıda iyi bir performans sergiledi ve haklı olarak 1-0 öne geçtik. Aradan sonra Kiel değişti ve düzgün erişim sağlamada sorun yaşadık. İzin verdiğimiz kontra ataklar gerçekten iyi bir kaleciye sahip olduğumuzu gösterdi. Aksi takdirde oyun bu aşamada bozulabilirdi. Hala düzeltmemiz gereken şeyler var ama elbette bugünkü galibiyetten dolayı mutluyuz.

Marcel Rapp (basın toplantısında): Maça pek iyi başlamadık ve yirmi saniye sonra bize karşı ilk şansı yakaladık. İkinci atakta Union golü atıyor. Aradan önce düellolarda ve genel olarak sahada çok az enerjimiz vardı. İkinci yarıda hücumda daha etkiliydik ve daha istikrarlı bir şekilde forvet oynadık ancak şutlarımızın kalitesinden ve kesinlikle biraz şansımızdan yoksunduk.