Hamburg'da aynı zamanda terörist dengeye karşı

ahmetbeyler

Active member
Bundesliga'daki 19. maç gününün sonunda, 1. FC Union Berlin (5.30 pm), tanıtılan FC St. Pauli'ye Hamburg Millerntor'a gider. Konuklar, geçen hafta sonu uzun bir negatif seriyi kırdıkları için oldukça geniş bir göğüs ile geliyorlar, FSV Mainz 05'i 2-1 ile yendi. Steffen Baumgart, aynı başlangıçların Cuma günü Maç Günü basın toplantısında görüneceğini garanti etmek istemedi.

Koç, “Kesinlikle hatta kaldığımız bir savunucu değilim -ama bizim görüşümüze göre rakibe en uygun olanı aday gösteriyorum.” Dedi. Ancak şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Robert Skov'un baştan geri döneceğini açıkladı. Dane özellikle Mainz'e karşı güçlü bir oyun yapmıştı. Aynı zamanda, bu muhtemelen Tom Rothe'nin bankta, kırmızı patlamalardan sonra servis edildikten sonra en azından kadroya geri dönen bir yer anlamına geliyor.

FC St. Pauli şimdiye kadar sağlam bir sezon oynuyor, Baumgart'a göre Kiezkicker Bundesliga'da “geldi”. Brighton & Hove Albion'a göç eden Fabian Hürzeler'in yerini alan teknik direktör Alexander Blessin, 18 maç gününden sonra beş zafer gösterebilir, bir sonraki başarı ile ev sahipleri Birliği'nin sınıflandırmada bile geçeceği. Aynı zamanda, bu iki takım bu sezon en çok kilometre koşan doğrudan bir düelloda buluşuyor. Bu yüzden yoğun, atmosferik olmalı, çünkü Millerntor'da Baumgart'ın vurguladığı gibi “büyük bir ruh hali var”.

Steffen Baumgart: “Hamburg'da şahsen harika zaman geçirdim”

53 yaşındaki Hansa şehrine hızlı bir dönüş. Kasım ayında Hamburger SV'de serbest bırakıldı çünkü sorumlu olanlar artık onu 2. Bundesliga'nın tanıtım yarışında rekabete doğru tutma şansı görmüyordu. “Hamburg'da şahsen iyi vakit geçirdim. Burası her zaman bana açık olan birçok insanın yaşadığı harika bir şehir, ”Baumgart dokuz aylık dönemine baktı. Buna karşılık, artık HSV'deki olaylar hakkında konuşmak istemedi. Baumgart, Köpenick'te göreve başladığında kendisinin tekrar yükseldiğine inandığına inandığı için hiçbir sır almamıştı.

1. FC Union Berlin ile, bir ev kalabalığının önündeki ilk üçten sonra, şimdi kronik zayıflığı uzaklaştırmak zorunda. Union, Bundesliga'daki son 25 deplasman maçından ikisi için Birlik kazanabildi. Şubat 2024'te Hoffenheim'da 1-0 galibiyet ve Ekim ayında Kiel'de 2-0 galibiyet. Belki de doğru zamanda St. Pauli'ye yolculuk var, sonuçta, ev sahipleri şu anda üç Alman profilinin de ekibi.