Hamza Hamzaoğlu: “Sahaya çıkıyorsam ya yeneceğim ya da yenileceğim“ Muhteşem Lig’in 15. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-0 mağlup oldu. Maçın akabinde basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe’nin hak ederek galibiyet aldığından dolayı tebrik ederek, “gayet üstün oynadılar, hem topa sahip olup tesirli hamle yaptılar, bizim de ataklara mahzur oldular. Savunmada açıklar verdik, sonuçta farklı bir biçimde mağlup olduk burada. Tahminen bizim de yanlışımız oldu erken atılım yaptık. Tahminen biraz daha 1-0’ı bekleyip daha sonra atak yapabilirdik. Oyunu değiştirmek istedik, ikinci yarıda rakip savunma öne gelmeye başlamıştı. Umar ile art tarafları kullanabiliriz diye düşündük lakin o pasları ve koşuları yapamadık. daha sonra 3 oyuncuyla atılım yapalım dedik göbeği boşalttık. 3’lü orta alanda daha boş kaldı orta saha, rakipte buraları düzgün kullandı. Biraz bu maç birine yazılacaksa bana yazılır. Fenerbahçe bizim rakibimiz değil. Önümüzdeki hafta fazlaca kıymetli maça çıkacağız. Kendi alanımızda etkiliyiz. Bu maça epeyce üzüldük, skorda ekstra üzdü fakat önümüzdeki maça yeterli konsantre olup kendi alanımızda oynayacağımız maçlar var. Oradan istediğimiz sonuçları alıp bu ligde amaca ulaşmayı düşünüyoruz“ dedi.
“SAHAYA ÇIKIYORSAM YA YENECEĞİM YA DA YENİLECEĞİM”
Gidişat ve karakterinin açık oyuna kendileri sevk ettiğini söyleyen Hamzaoğlu, “Sahaya çıkıyorsam ya yenileceğim ya da yeneceğim. Her türlü riski aldım bugün. Bu maçın bir sorumlusu var ise bana yazılır tahminen 1-0’ı koruyabilirdim, azamî 2-0 olurdu fakat bizim için değişen bir şey olmazdı. Değiştirme talihim var ise onu görmek istedim. Fakat beklentilerime karşılık bulamadım. Oyuncularımın bir şeyi yok bütün maç sorumluluğu bizde“ formunda konuştu.
“SAHAYA ÇIKIYORSAM YA YENECEĞİM YA DA YENİLECEĞİM”
Gidişat ve karakterinin açık oyuna kendileri sevk ettiğini söyleyen Hamzaoğlu, “Sahaya çıkıyorsam ya yenileceğim ya da yeneceğim. Her türlü riski aldım bugün. Bu maçın bir sorumlusu var ise bana yazılır tahminen 1-0’ı koruyabilirdim, azamî 2-0 olurdu fakat bizim için değişen bir şey olmazdı. Değiştirme talihim var ise onu görmek istedim. Fakat beklentilerime karşılık bulamadım. Oyuncularımın bir şeyi yok bütün maç sorumluluğu bizde“ formunda konuştu.