Hava atışı Demet Özdemir’den

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Hava atışı Demet Özdemir’den
Göğüs kanserinde erken teşhis farkındalığının sembolü haline gelen Pembe Top, 8’inci yılında başarılı oyuncu Demet Özdemir’in elinden havalandı. Anadolu Sıhhat Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle hayata geçirilen Pembe Top Alanda projesinin bu yılki istekli destekçisi olan başarılı oyuncu Demet Özdemir, göğüs kanserinde erken teşhisin kıymetine dikkat çekti.

Her 8 bayandan birini etkileyen göğüs kanserinde erken teşhis hayat kurtarıyor. Anadolu Sıhhat Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen Pembe Top Alanda projesi erken teşhisin kıymetini vurgulamaya devam ediyor.

Göğüs kanserinde erken teşhisin sembolü haline gelen Pembe Top, 21 Ekim 2021 Perşembe akşamı Anadolu Efes Spor Kulübü ile UNICS Kazan içinde oynanan Turkish Airlines EuroLeague maçında 8’inci sefer alana çıktı. Müsabaka, projenin istekli destekçisi Demet Özdemir’in Pembe Top ile yaptığı hava atışı ile başladı.

Demet Özdemir: “Basketbol alanına bu biçimde manalı bir projeyle dönmek beni gururlandırıyor”

Projeye istekli olarak dayanak veren başarılı oyuncu Demet Özdemir, “bu biçimdesine değerli bir mevzuda farkındalık yaratılmasına takviye olabildiğim için fazlaca memnunum, umarım daha fazla bayanın sıhhatleri için bir adım atmasına katkı sağlayabilirim. Daha evvel tekraren çıktığım Anadolu Efes alanına Pembe Top Alanda projesi ile dönmek beni gururlandırıyor” dedi.

Göğüs kanserinde erken teşhisin ehemmiyetini Pembe Top Alanda projesi ile daha düzgün anladığını söyleyen Özdemir, “kimi vakit, ‘Benim başıma gelmez’ dediğimiz kimi vakit de yalnızca sonuçtan kaygı ettiğimiz için denetimlerimizi aksattığımızı biliyorum ve anlıyorum. Bu üslup kanılarla denetimlerden kaçmamalıyız. Kendimize ve sevdiklerimize bunu hatırlatmamız epey kıymetli fakat bu türlü göğüs kanserinden daha fazla hanımın korunmasını sağlayabiliriz” diye konuştu. Demet Özdemir, tüm bayanları sıhhatleri için harekete geçmeye davet etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı