Hayvan Dostları Faydasına Gerçekleştirilen pet11 Fest x KüçükÇiftlik Bark’tan Elde Edilen Gelirle 5 Ton Mama ve 70 Adet Kulübe Barınaklara Bağışlandı!

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Hayvan Dostları Faydasına Gerçekleştirilen pet11 Fest x KüçükÇiftlik Bark’tan Elde Edilen Gelirle 5 Ton Mama ve 70 Adet Kulübe Barınaklara Bağışlandı!
KüçükÇiftlik Park, Türkiye’nin alışveriş platformu n11.com’un evcil hayvanlara özel markası pet11 dayanağıyla kapılarını bu sefer can dostları faydasına açtı! Dünya Hayvanları Müdafaa Günü’nden bir gün evvel 3 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen şenliğe köpekleriyle gelen 1.600 kişi keyifli bir gün geçirdi. Bilet satışından elde edilen gelirin tamamı Göktürk, Adalar barınakları ile Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’ne mama ve kulübe olarak bağışlandı. Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’ne 70 adet kulübe, Göktürk ve Adalar barınaklarına ise toplam 5 ton mama bağışlandı.

Sayısız konser, cümbüş ve sanat aktifliklerine konut sahipliği yapan KüçükÇiftlik Park ve n11.com’un evcil hayvanlara ilişkin tüm eser ve servisleri tek çatı altında topladığı pet11 markası iş birliğiyle, pet11 Fest x KüçükÇiftlik Bark 3 Ekim Pazar günü URU tertibiyle gerçekleştirildi. Şenlikte köpekleriyle toplumsallaşma imkânı bulan iştirakçiler, 12 saat süren tertipte ailece konser, söyleşi ve atölye programlarıyla dolu dolu bir gün geçirdi. Katılamayanlar ise bilet satın alarak mama dayanağı sağladı. Proje partnerlerinden olan BAC Team köpek eğitmeni Berker Arslan tarafınca tüm gün eğitim ve hayvan sahiplenmeyle ilgili bilgiler verilirken, köpekli aileler alışveriş standlarında yeni eser ve hizmetleri deneyimleyip, tüm gün çimlerin üstünde hoş havanın tadını çıkardı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen Aybüke Albere, Eskitilmiş Yaz, Can Gox ve Cem Adrian konserleriyle şenlik ruhu yaşandı.

Hayvanseverlerin ağır ilgi gösterdiği şenlikten elde edilen gelirin tamamı, 70 adet kulübe ve 5 ton mama olarak Göktürk, Adalar barınakları ile Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’ne bağışlandı. Barınaklara sistemli dayanak sağlanması amaçlanan şenliğin her yıl daha da büyüyerek yenidenlanması planlanıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı