Heidenheim'daki iflasla ilgili “Bizim için çok talihsiz bir durumdu” yorumu

ahmetbeyler

Active member
Bir kez daha 1. FC Union Berlin'in deplasmanda kazanacağı hiçbir şey yoktu. 1. FC Heidenheim'daki 0:2 (0:1) yenilgi, yabancı sahada üst üste altıncı yenilgi oldu. Sonrasında Köpenickers “talihsiz bir oyunla” mücadele etti. Oyun için sesler.

Christopher Trimmel: Bugün talihsiz bir maçtı. Kırmızı karta kadar özellikle ilk 15 dakikada gerçekten sorun yoktu. On kişiyle Bundesliga'da herhangi bir rakibe karşı mücadele etmek zordur. Eşitlemek için elimizden geleni yapmadığımız için kendimizi suçlayamayız. Bugün tamamen kötü bir hisle eve gitmeyeceğim. İngilizce haftanın güzel yanı Çarşamba günü önemli puanlar alabilmemizdir.

Diogo Leite: Bugün bizim için çok talihsiz olaylar yaşandı. Maça iyi başladık ve burada kazanmayı gerçekten istediğimizi gösterdik. Biz de bir iki net pozisyon yarattık ama rakip ilk fırsatta hemen golü attı. Kırmızı karttan sonra bile yine de iyi iş çıkardık ve eşitliği sağlama şansımız vardı, ancak bir kişi eksik olduğundan bu elbette zordu. Videoda oyundan atılmadan önceki sahneyi görmedim ama bana sahada dışarıya doğru koşmuş gibi geldi. Hakem öyle karar verdi, değiştiremeyiz.

Horst Heldt: Maç oldukça kötü geçti. Başlangıçta daha net fırsatlarımız vardı ve aslında liderliği ele geçirmeliydik ve alabilirdik. Sonra dikkat etmedik ve geride kaldık. Bu yeni bir savunma zinciriyle gerçekleşebilir. Kırmızı karttan önce 11 kişiye karşı 10 kişiyle gayet iyi yaptığımız şeyi, kırmızı karttan sonra yapmak inanılmaz derecede zor. Bugün kaybetmemiz gerçekten çok acı. İhraç edilene kadar oldukça iyi oynadığımızı ve kendimize fırsatlar yarattığımızı gördüm. Standart durumlarda tehlikeliydik. Bir planımız vardı, ileri oynadık ve fırsatlar yarattık.

Steffen Baumgart (basın toplantısında): İlk çeyrekte çok iyi oynadık, sonra kontra atak yapıp geriye düştük. Kırmızı kartla oyun tamamen değişti, sadece bir kişinin daha değil, durumun da peşine düştük. Oğullarım eşitliği sağlama cesaretini gösterdi ve bunun için onları suçlayamam. Sonuç elbette hayal etmediğimiz bir sonuç oldu.

Frank Schmidt (basın toplantısında): Steffen'in vardığı sonuca eklenecek pek bir şey yok. Kevin (Müller) ilk topu çok iyi bir şekilde üst direğe yönlendirdi ve ardından kontra atağı güzelce oynadık. Frans'ın (Krätzig) ilk maçında bizim için gol atması olağanüstü, ancak Leo Sciencza da golü hazırlayarak mükemmel bir iş çıkardı. Bu aşamada gerçekten iyi gidiyordu. İkinci yarıda ikinci golü daha çabuk atmamızı isterdim çünkü bu maçın ancak 2-0 sonuçlanacağı açıktı.