“İçimde iyi bir his vardı!”

ahmetbeyler

Active member
Freiburg ile oynanan golsüz beraberliğin ardından 1. FC Union Berlin, rakiplerinin güçlü performansını takdir etti. Oyun için toplanan oylar!

Diogo Leite: Özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçlarda her zaman kazanmak istiyoruz. Ama bugün çok zordu, hayatımızı kolaylaştırmayan iyi bir rakip. Şimdi bu noktaya değineceğiz, ancak bugün iyi yapmadığımız şeylerden ders almalıyız. Devre arasına kısa bir süre kala fırsat bulduğumda topu sert bir şekilde kaleye göndermeye çalıştım. Trimmi rakibimi iyi bir şekilde blokladı ve ben de onun arkasına koştum. Maalesef topa istediğim gibi vuramadım. Uluslararası maçlar nedeniyle artık bir sonraki maça hazırlanmak için yeterli zamanımız var.

Frederik Rönnow: Bugün bir noktadan mutluyum. Dürüst olmak gerekirse en iyi maçımız değildi ama Freiburg'u tebrik etmek lazım. İlk 5-10 dakikada iyiydik ama sonrasında rakibe bir türlü müdahale edemedik. Bardağın yarısının dolu mu yoksa yarısının boş mu olduğunu söylemek zor. Her maç öncesinde kaleci takımının tamamıyla olası penaltı durumunu analiz ediyoruz. Sağ tarafıma şut atacağını hissettim ve şans eseri topu tuttum. Bazen şanslısın, bazen şanssızsın.

Bo Svensson: Rakibin çok iyi iş çıkardığını kabul etmek lazım. Freiburg oyuna erişim geliştirmemizi zorlaştırdı. Başlangıçta oldukça iyi olan 5-7 dakikamız vardı ama bu durum oyun boyunca bizi etkiledi. Bu noktadan memnun olmamız gerektiğini düşünüyorum ancak performansı eleştirmeli ve bundan ders almalıyız.

Julian Schuster: Takım oyunu sakin tutmayı başardı ve rakibini pres yapmaktan alıkoymak için değişiklik yapmak zorunda bıraktı. Bunun için önceden yoğun bir şekilde hazırlandık çünkü burada nasıl bir enerji ve gücün ortaya çıkabileceğini biliyorduk. Bu çabamızın karşılığını alamamış olmamız çok yazık. Suçlanmamız gereken tek şey bu. Ancak golü atamazsak, en azından gol yememek için elimizden geleni yapmalıyız; bunu başardık.