İflas sonrası sendika sorunu: “Bizim için 2:1 havadaydı”

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
İflas sonrası sendika sorunu: “Bizim için 2:1 havadaydı”

Sahayı başı dik terk eden 1. FC Union Berlin oyuncuları, BVB’de aldıkları acı mağlubiyetin ardından son derece üzgündü. Sesler!

Birlik kaptanı Rani Khedira (solda), orta sahada Julian Brandt ile defalarca yakın dövüşler yaptı.Martin Meissner/AP

Kevin Behrens: Gol atmadan önce yedek oyuncuların sahaya çıkmaya hazırlandıklarını gördüm. Nihayetinde, sahadan kimin ayrılmak zorunda kalacağını asla tam olarak bilemezsiniz. Oğlanlar daha sonra sahaya ivme kazandırdı ama maalesef sahnelerimizi düzgün oynayamadık. Tabii ki oyuncu değişikliğimden rahatsızım, gol sonrası biraz ivme kazandırmış olmayı isterdim.

Paul Jaeckel: Burada çok iyi bir oyun oynadık. İkinci golü yediğimiz için şanssızdık ama aynaya bakıp burada bir adım bile eksik atmadığımız için pişman olmamıza gerek yok. Frankfurt maçından sonra bugün başlamayı umuyordum. Ama Cuma gününe kadar kristalleşmedi. Başlamama izin verildiği için mutluyum ve umarım önümüzdeki birkaç maçta bu durum daha sık olur.

Rani Khedira: Çok iyi bir deplasman maçı oynadık. Bizim için 2-1 havadaydı, sonra çok önemli bir hata yapıyorsun ve sonra böyle bir şey oluyor. Bu çok can sıkıcı.

Urs Fischer (basın toplantısında): Kötü hissettiriyor 90 dakika boyunca acı bir yenilgi oldu. Takımın ilk yarıda keskinlik gösterdiğini ve iyi bir tutuşa sahip olduğunu hissettim. İkinci yarıda hala oyunun içindeydik, eşitliği sağladık ve ardından öne geçmeniz gerektiğini düşündüğüm dört veya beş şansımız oldu.

Edin Terziç (basın toplantısında): Bugün beklenen çekişmeli maçtı. Sonunda çok yakın olsa da tabii ki galibiyetten dolayı çok mutluyum. Gergin başlangıç aşamasından sonra, ilk yarı ilerledikçe çok fazla kontrole sahiptik ve daha yüksek bir liderlik alabilirdik. Genel olarak, Münih ve Leipzig’deki yenilgilerin ardından bugün kazan üzerinde çok fazla baskı vardı. Neyse ki bugün farklı bir yüz gösterebildik ama bunun gerekli olduğunu da biliyoruz.