İstanbul Anahtarcılar Odası’ndan Kale Kilit’e ziyaret

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
İstanbul Anahtarcılar Odası’ndan Kale Kilit’e ziyaret
Kaliteden taviz vermeyen üretim anlayışı, kurumsal bakış açısı, dinamik ve kuvvetli yapısıyla dalda 70 yıla yakın müddettir faaliyet gösteren Kale Kilit; İstanbul Anahtarcılar ve Çilingirler Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı Çerkezköy’de bulunan fabrikasında ağırladı. Oda Lideri Sinan Bakkal’ın, idare konseyi üyelerinin ve oda üyesi esnafların iştirak sağladığı ziyarette, fabrika gezisi ve eser tanıtım toplantısı gerçekleşti. Aktifliğin açılış konuşmasını yapan Kale Kilit Yurt İçi Satış ve Pazarlama Yöneticisi Semih Teker; Kale Kilit Onursal Kurucu Lideri Sadık Özgür’ün ‘Anahtarcılar bizim her şeyimizdir’ lafına atıfta bulunarak anahtarcılık kesimine verdikleri bedelin altını çizdi.

Geleceği referans alarak inovatif teknolojileri kilit sistemlerine entegre ederken, zanaatkarlığı ve meslek ustalığını da unutmayan Kale Kilit, sanayinin paha zincirini oluşturan en değerli kuruluşlarından biri olarak gördükleri İstanbul Anahtarcılar Odası’nı Çerkezköy’de bulunan fabrikasında ağırladı. İstanbul Anahtarcılar ve Çilingirler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Lideri Sinan Bakkal’ın, idare heyeti üyelerinin ve oda üyesi esnafların iştirak sağladığı fabrika seyahatinde konukları Kale Kilit Yurt İçi Satış ve Pazarlama Yöneticisi Semih Teker, Üretim Küme Müdürü Ersin Aydıncak, Bakım ve Yatırımlar Küme Müdürü Murat Gül ağırladı.

Türkiye’nin birinci entegre kilit fabrikası

Aktifliğin açılış konuşmasını yapan Kale Kilit Yurt İçi Satış ve Pazarlama Yöneticisi Semih Teker,şirketin mesleğe yaklaşımı ve büyüyen teknolojisine değindi. Teker; “Sizleri Türkiye’nin en büyük entegre kilit fabrikasında ağırlamanın gururunu yaşıyoruz. Biz çalışmalarımızı tüm dünya insanlarının kapılarını inançla kapatmalarını sağlayacak bütüncül bir yaklaşımla yürütüyoruz. Çocukların meskenlerinde huzurla uyumasına, işe giden ebeveynlerin aklının yuvasında kalmamasına odaklanıyoruz. Bu kapsamda tüm kapılarda kullanılan kilit, silindir ve aksesuarlarla kullanıcılarımıza muhtaçlık duyduğu güvenliği sağlıyoruz. Eserlerimizi ulaşılabilir hale getirmek içinse epeyce kuvvetli bir dağıtım ağımız mevcut. Perakende ve toptan satış noktalarında faal bir biçimde yer alıyoruz. Yapı marketler de en değerli dağıtım kanallarımız içinde öne çıkıyor. Bu öyküde sizin de ehemmiyetiniz epeyce büyük. Sizlerden güç buluyor, dayanak alıyoruz. İş iştirakimizin yanı sıra yol arkadaşlığınız da bizim için fazlaca kıymetli.” dedi.

“Hep bir arada hayli daha büyüğüz”

Anahtarcıların ve çilingirlerin mesleksel gelişmenini desteklemek ve ortalarındaki iş birliğini güçlendirmek için altı yıl evvel kurulan Kale Anahtarcılar Kulübü ile ilgili de bilgiler veren Teker, “Kale Kilit Onursal Kurucu Liderimiz Merhum Sadık Özgür’ün ‘Anahtarcılar bizim her şeyimizdir’ misyonundan hareketle somut bir adıma dönüştürdüğümüz Kale Anahtarcılar Kulübü ile bölüm paydaşlarının birbirleriyle güç birliğinde bulunmasını sağlıyoruz. Uzun yıllardır bir ortada bulunan üyeleriyle dayanışmanın hâkim olduğu bir yol arkadaşlığına evrilen kulübümüz, ‘beraber daha büyüğüz’ mottosuyla bölüme yüksek katma kıymet sağlamaya ve dalın kurumsal bir yapıya ulaşması için çalışmaya devam ediyor. Türkiye’de bir birinci olan bu teşebbüsle son kullanıcıyla daima temas ortasında olan anahtarcı ve çilingirlerle ortak bir paydada buluşuyor, bu biçimdece değişen kullanıcı beklentilerine de en güzel biçimde karşılık vermeyi hedefliyoruz.” dedi.

Oda üyelerinden üretim teknolojileri ve yeni eserlere tam not

Üretim Küme Müdürü Ersin Aydıncak
ve Bakım&Yatırımlar Küme Müdürü Murat Gül eşliğinde fabrikayı gezen ve tüm süreçleri inceleyen ziyaretçiler, yeni kuşak üretim teknolojilerine tam not verdi. hem deKale Kilit’in geliştirdiği ve yakın vakitte piyasaya süreceği eserler de Anahtarcılar Odası idare ve üyelerinin beğenisini topladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı