İstanbul’da bir garip olay: Evvel çatıya kaçtı, daha sonra yardım istedi

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
İstanbul’da bir garip olay: Evvel çatıya kaçtı, daha sonra yardım istedi İstanbul’da Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı gruplar tarafınca gece saatlerinde aranan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Zeytinburnu’ndaki bir adrese yapılan baskında polisten kaçarak binanın çatısında mahsur kalan kuşkulu şahıs itfaiye takımları tarafınca kurtarılarak polise teslim edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Ofis Amirliği grupları gece saatlerinde vilayet genelinde aranan şahıslara yönelik epeyce sayıda adrese operasyon düzenlendi.

Evvelden haklarında mutlaklaşmış mahpus sonucu bulunan şahıslara yönelik yapılan operasyonda epeyce sayıda kuşkulu yakalanarak gözaltına alındı.

POLİSİN GELDİĞİNİ GÖRÜNCE ÇATIYA ÇIKTI, MAHSUR KALDI

Operasyon yapılan adreslerden biri de, Zeytinburnu ilçesi Yeşiltepe mahallesi 53.Sokak’ta bulunan 5 katlı bir binanın en üst katındaki daire oldu.

Baskın sırasında, berber olduğu öğrenilen Sami Kavaklı isimli kişi polisin geldiğini görür görmez kapıyı açmadı.

Oturduğu apartmanın çatısına çıkarak kaçmaya çalışan Kavaklı, yan taraftaki binanın çatısına çıkınca, mahsur kaldı.

Kavaklı geriye de inemeyince gerisinden gelen polislerden yardım istedi.

İTFAİYE KURTARDI

Polis takımlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye takımı, merdivenle Kavaklı’nın mahsur kaldığı binanın çatısına ulaştı. İtfaiye erleri tarafınca indirilen Kavaklı, gözaltına alındı.

EYÜPSULTAN’DA BİR KİŞİ YAKALANDI

Operasyonun adreslerinden biri de Eyüpsultan ilçesine bağlı Çırçır Mahallesi oldu.

Hakkında, başta gasp olmak üzere epeyce sayıda hatadan katılaşmış 16 yıl mahpus cezası bulunan bir kişinin Hoş sokakta oturduğu adrese baskın yapıldı.

Baskın kararı yakalanan kuşkulu, gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne gdolayıldü.

Vilayet genelinde, haklarında katılaşmış mahpus cezası bulunan şüphelilerin yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmaların gece uzunluğu sürdüğü öğrenildi. (DHA)