Kaan Yıldırım: Güzel olduğumu düşünmüyorum

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Kaan Yıldırım: Güzel olduğumu düşünmüyorum Şu sıralar kendisi üzere oyuncu olan Pınar Deniz’le yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Kaan Yıldırım Ahmet Mümtaz Taylan’ın programına konuk oldu. Gerçek ömür hikayelerinin paylaşıldığı programda Taylan sordu, Yıldırım yaşanmış kıssalar ile empati kurdu.

“Mutsuzdum”

Taylan, “Hayalini kurduğun mesleği mi yapıyorsun?” sorusuyla Yıldırım’dan oyunculuk mesleğinin nasıl başladığını anlatmasını istedi. Yıldırım, “Çocukken ağaç tabibi olmak istiyordum. Eğitimimi pazarlama üzerine aldım ve daha sonrasında Çek Cumhuriyeti’nin başşehri Prag’da çalışmaya başladım. Kendimi mutsuz hissettiğim bir periyotta annemin tavsiyesi ile nefes kampına gittim. Kampın son günü takım halinde tiyatro gösterisi yapacaktık. Şov sonunda birçok şahıstan profesyonel oyunculuk yapmam konusunda dayanak gördüm ve oyunculuk yapmak istediğimi anladım.

“Ailem destekledi”

bir süre oyunculuk eğitimi aldım. Askerlikten daha sonra ailem anlayışlı bir biçimde beni oyunculuk yapmak konusunda desteklediler.”

Taylan’ın “Mesleğini ne kadar seviyorsun?” sorusuna ise Yıldırım şu karşılığı verdi: “Oyunculuğa büyük bir tutku ile bağlıyım. Güzel olduğumu düşünmüyorum, bence ekran bir aura sıkıntısıdır . Ben mesleğimde karakter oyunculuğu seçtim. Güzel görünmek üzere bir maksadım yoktu. Farklı karakterler deneyimlemek istedim.”