Kartepeli Gençler Karın Tadını Çıkardı

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Kartepeli Gençler Karın Tadını Çıkardı
Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projelerinden biri olan Kartepe Belediyesi Genç Akademi bünyesinde eğitim nazarann öğrenciler Kartepe’de kışın tadını çıkardılar.

Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projelerinden biri olan Kartepe Belediyesi Genç Akademi kurulmasından bu yana öğrencilerin beğenilen yerlerinden biri oldu. Kartepe Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafınca düzenlenen aktiflikte lise öğrencileri kayak yaparak eğlenceli dakikalar yaşadılar.

KARTEPE’DE KIŞ BİR ÖBÜR HOŞ

Kartepe Belediyesi Genç Akademi bünyesinde lise seviyesinde eğitim alan öğrenciler sabahın erken saatlerinde merkezden alınarak kar keyfini yaşadılar. Kızak ve bot eşliğinde kayak yapan öğrenciler, sucuk-ekmek, çay ve salep ile eğlenceli bir kış tatili geçirdi.

YETERLİ Kİ VARSIN MUSTAFA AĞABEY

Ders çalışmaya kısa bir mola veren öğrenciler ağır ders programlarımız içinde, arkadaşlarımızla birlikte bizi bu biçimdesine eğlenceli bir aktiflikte buluşma imkanı sunan Liderimiz Mustafa Ağabeye hayli teşekkür ediyoruz. Okulumuza ziyaretimize geldiğinde ben sizin bir ağabeyinizim demişti. Hakikaten de o denli hissettiriyor. Hem Genç Akademi Merkezi bizim için olağan üstü bir hizmet, birebir vakitte bu biçimde aktiviteler. İmtihan maratonu içinde olağanüstü bir motivasyon oldu. âlâ ki varsın Mustafa Ağabeye” dediler.

KARTEPE’DE BİDÜNYA CÜMBÜŞ

Lider Kocaman’ın talimatıyla yeni kurulan Gençlik ve Spor Müdürlüğü sömestr tatilinde gençler için birbirinden hoş bir fazlaca aktiflik hazırladı. Lider Kocaman “Gençlerimiz bizim gözbebeğimiz. Memnun aileler, keyifli bir gelecek için gençlerimizin eğitimle, sanatla, sporla, bilimle iç içe, donanımlı bireyler olarak yetişmesini epey önemsiyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı