Kem gözlerden kurtulmak için: Tuz, elma sirkesi ve limon karışımı

KesikÇayır

New member
Kem gözlerden kurtulmak için: Tuz, elma sirkesi ve limon karışımı Berbat güç ve nazar insanı olumsuz manada etkilerken, yolunda giden işlerinin ise bozulmasına niye olabiliyor. Bu iki tesir bir ortaya gelince insan, sıhhatini kaybetme noktasına geliyor.

Bu niçinle gücümüzü artıracak olan sistemlere başvurmak ve bunu hayatımızın her alanına yaymak gerekiyor.

Makus güçten uzaklaşmak ve rahat bir alanda yaşamaya başlamak, kronik baş ağrınız için güzelleştirici bir güç olabilir.

Ayrıyeten bu makûs güçler ömrünüzde biroldukca alanı tıkadığından dolayı iş bulmak ya da yeni bir aşka yelken açmak sıkıntı olabilir.

Bu niçinle halk içinde “kem göz” olarak geçen birtakım olumsuz ortamlardan ve insanlardan korunmanız lazım.

Bunun için sirke, tuz ve limonu kullanabilir, bu üçü ile yapacağınız karışımı hayatınızın her alanında deneyebilirsiniz.

Tuz, elma sirkesi ve limon karışımı yardımıyla hem konutunuzda tıpkı vakitte bedeninizde bulunan makûs güçlerden 21 gün içerisinde kurtulmanız mümkün.

TUZ, ELME SİRKESİ VE LİMON KARIŞIMI NASIL YAPILIR?

Tuz, elma sirkesi ve limonu karışım haline getirerek, makûs güçlerden uzaklaşabilirsiniz.

Bu karışımı yapmak için; bir su bardağının için su, bir çay kaşığı elma sirkesi ve bir çay kaşığı tuz koyun.

Bu karışımı karıştırmadan yattığınız odada, yatağın altına koyun. Karışımı yatağın altına koyarken, “Üzerimizdeki tüm yüklerin, aksiliklerin dağılmasına, bu bardakta toplanmasına niyet ediyorum. Niyet ediyorum” kelamlarını söyleyin ve istediğiniz bir şeyi dileyin. Bu husus işle alakalı olabilir. İş arıyorsanız, niyetinizi ona göre yapabilirsiniz.

21 GÜN BOYUNCA SİSTEMLİ OLARAK YAPILMASI GEREKİYOR

Bu karışımı sonraki sabah dökmeniz ve bir daha birebir karışımı yapıp, bir daha birebir yatağın altına koymanız gerekiyor.

21 gün boyunca birebir şeyi yinelamanız ve müddet bitene kadar birebir odada yatmanız gerekli.

Yaptığınız bu karışımı dökerken, “Tüm yollarımın açılmasını niyet ediyorum. Niyet ediyorum. Niyet ediyorum” diyebilirsiniz. Şayet uyun üzerinde baloncuklar görüyorsanız, konutunuzda ve üzerinizde negatif güç olduğu manasına gelir.

Ayrıyeten bu müddet içerisinde teknolojik aletleriniz bozulduysa, çabucak ritüeli yapmayı bırakın ve sirkeli suyla duş alın. Bu nazarın çıktığını gösterir. Ortadan 1 hafta geçtikten daha sonra bir daha başlayabilirsiniz.