Kemer’de Anaokulu ve Sanat Okulu İnşaatları Süratle İlerliyor

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Kemer’de Anaokulu ve Sanat Okulu İnşaatları Süratle İlerliyor
Kemer Belediyesinin eğitime olan katkısı devam ediyor.
Kemer Belediyesi’nin yer tahsisi ile Kemer’in tanınmış birinci turizmcisi Orduvar Akman ve eşi eğitimci Ülker Akman’ın katkıları ile üretimi devam eden anaokulunda çalışmalar son süratiyle devam ediyor. Arslanbucak Mahallesinde üretimi devam eden anaokulu inşaatında çalışmalar büyük oranda tamamlanmış durumda.
436 ada 3 parseldeki 2 bin 96 metrekarelik arsa alanına yapılan anaokulu, 100 öğrenci kapasiteli olacak ve anaokulunun içerisinde sınıflar, oyun alanları, yemekhane, mutfak, revir, idari ofisler, tuvaletler ve epey hedefli salonlar yer alacak.
– Eğitim ve Sanat Merkezi 3 Nisan’da açılıyor
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafınca yaptırılan eğitim ve sanat merkezindeki çalışmalar da aralıksız devam ediyor.
Kemer Belediyesi tarafınca tahsis edilen Kemer Yeni Mahallede 345 ada 2 parseldeki bin 11 metrekarelik alana yapılan merkezin ATSO’nun kuruluşunun 140. yılı olan 3 Nisan’da açılması planlanıyor. Merkezin içerisinde müzik, tiyatro, halk oyunları ve meslek edindirme üzere kurslar olacak.
– Eğitim var ise, gelecek var!
Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Orduvar Akman – Ülker Akman Ana Okulunda çalışmaların son süratiyle sürdüğünü söylemiş oldu.
Çalışmalar kapsamında seramiklerin kaplandığını ve pencerelerin takıldığını belirten Belediye Lider Topaloğlu, “Çalışmalar son süratiyle sürüyor. Gelecek yılki eğitim ve öğretim yılına bu okulumuz açılacak. Bu vakte kadar etraf düzenlemeleri de yapılmış olacak. Okulumuzu yaptıran Orduvar – Ülker Akman çiftimize teşekkür ediyorum. Eğitim var ise gelecek var.” dedi.
Topaloğlu, ATSO’nun yaptırdığı ve ondan sonrasında Kemer Belediyesine devredeceği Eğitim ve Sanat Merkezinde de çalışmaların da aralıksız devam ettiğine değinerek, şu biçimde konuştu:
“Buradaki çalışmalar da fazlaca süratli ilerliyor. ATSO’nun kuruluşunun 140. yıl dönümünde açılışı yapılacak. Artık Kemer’deki vatandaşlarımız bir ortaya gelebileceği meslek edindirme kursları, yabancı lisan öğrenebileceği, müzik, dans ve tiyatro üzere kursları alabileceği bir bina olacak. ATSO Lideri sayın Davut Çetin ve idare şurası üyelerine teşekkür ediyorum. Kemerimize iyi olsun.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı