Kevin Behrens DFB takımında hayalini yaşıyor

ahmetbeyler

Active member
En azından “Uno” kart oyununda Kevin Behrens milli takımdaki yeni takım arkadaşlarından daha iyi. Her durumda, 1. FC Union Berlin profesyoneli, FC Bayern’in sahadaki sorunları çözme yeteneği onu gerçekten etkileyen yaratıcı genç adamı Jamal Musiala’yı çoktan mağlup etti. Behrens, milli takımdaki hızının iyi olduğunu fark etti. Hala yüksek tempoya alışması gerekiyor.

Behrens’in ayrıca Julian Nagelsmann’ın cep telefonunda olabileceği fikrine de alışması gerekiyordu. Santrafor ilk olarak yeni milli teknik direktörün iki çağrısını kaçırdı. Geri aradığında Nagelsmann, Behrens’in gerçekten cep telefonunda olup olmadığını sordu çünkü başlangıçta onun için yanlış numarayı yazmıştı. Daha sonra birbirlerini buldular.

Julian Nagelsmann aradığında Kevin Behrens şok oldu

Meslektaşlarının Thor veya Adonis olarak adlandırdığı Union profesyoneli, hızı nedeniyle değil, daha çok iddialı olması nedeniyle milli takıma aday gösterildi. Kariyerinin büyük bir bölümünü bölgesel ligde geçiren 32 yaşındaki oyuncu, altı yıl önce hâlâ 1. FC Saarbrücken adına gol arıyordu. Eğer uluslararası ilk maçına Cumartesi günü Hartford’da ev sahibi ABD’ye karşı çıkarsa, bu onun hızlı yükselişinin en büyük başarısı olacaktı.

Nagelsmann’ın çağrısı onu şok etti ve şaşırttı. Foxborough’daki takım otelinin otoparkında şort ve parmak arası terlikle duran son oyuncu, “Dürüst olmak gerekirse Bundesliga’ya girebileceğimi bile düşünmemiştim” dedi. “Asla pes etmediğim ve her zaman kendim üzerinde çalıştığım için çok ama çok gurur duyuyorum.”

Reklam | Okumaya devam etmek için kaydırın

Kulaklarındaki Brilli tıkaçlara rağmen Behrens uzun süre parlaklık yaymadı. DFB’den takım arkadaşları Thomas Müller ve Mats Hummels 2014’te dünya şampiyonu olunca bölgesel ligde forma giydi. “Gittiğim yol beni bugünkü ben yaptı” diyen Behrens, eşine de teşekkür etti: “Zor zamanlarımda bile bana hep destek oldu. Wilhelmshaven’dan Berlin’e kadar her şeyi yaşadı.”

2021 yazında bedelsiz transferle SV Sandhausen’den Alte Försterei’ye transfer oldu. Artık ülkenin en iyi futbolcuları arasında yer alıyor. İlk antrenman seansında kafasıyla gelişigüzel bir şekilde topla hokkabazlık yaptı. “O her zaman kazanmak isteyen iyi bir adam. Nagelsmann, “Birçok oyuncuyu ceza sahasına bağlıyor” dedi.

Kevin Behrens, Niclas Füllkrug’un arkasında sıraya girmek zorunda kalacak

Yine de Behrens’in öncelikle Niclas Füllkrug’un arkasında sıralanması gerekecek. Ancak Nagelsmann yeteneklerine güveniyor. Koşarken ama aynı zamanda havada da güçlü: “Derin savunma yapan rakiplerimiz olduğunda ve hala bir gole ihtiyacımız olduğunda bu yardımcı oluyor.” Behrens, mükemmel şakacı mı? Behrens, her zaman “bir fark yaratabileceğini, kargaşaya yol açabileceğini” söylüyor. Bundesliga’da, Iron Men’e Kevin Volland, Mikkel Kaufmann, Benedict Hollerbach ve David Fofana gibi birçok rekabet getirmesine rağmen, ilk yedi maçta her zaman ilk 11’de yer aldı.

Rudi Völler, Behrens’in adaylığını kazandığına hükmetti ve DFB spor direktörü ayrıca şunları söyledi: “Artık çok fazla üst düzey santraforumuz yok, birkaçını yetiştirmemiz ve onlara göz kulak olmamız gerekiyor.”