Kız arkadaşının yanında dehşeti yaşadı

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Kız arkadaşının yanında dehşeti yaşadı Zeytinburnu’nda kız arkadaşıyla bir arada yürüyen genç, gerisinden gelen 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Tekraren bıçaklanan genç kanlar ortasında yere yığılırken, dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, evvelki gün 02.00 sıralarında Yeşiltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Tezlere göre, yanında kız arkadaşıyla yürüyen gencin peşine 2 kuşkulu takıldı. Şüpheliler gence laf atarak durmasını söylemiş oldu. Şüphelilerin geldiğini nazarann genç duraksarken yanında bulunan kız arkadaşı olay yerinden uzaklaştı. Belindeki bıçakları çıkartan şüpheliler, gencin üzerine saldırarak tekraren bıçakladı. Bıçaklanan genç kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheliler koşarak uzaklaştı.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

bir süre yerde yattıktan daha sonra ayağa kalkan yaralı gencin yardımına arkadaşları koştu. Yaralı genç, bir sokak ileride tekrar yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat takımları yaralı genci ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı gencin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilirken, hastanede tedavisi sürüyor.

“SARHOŞ DİYE DÜŞÜNDÜM”

Gece seslere uyandığını söyleyen mahalle sakini Ahmet Merkit, “Gece yarılarıydı bir ses oldu. Her vakit oluyor genelde. Burada merdivenlerde falan oturanlar oluyor. Biz kaale almadık. Biraz konuşma uzayınca bir bakalım dedik. Yerde bir yatan vardı. Sarhoş galiba diye düşündüm. Arkadaşları ayıltmaya çalışıyor zannettim. daha sonrasında baktım durum ciddi” dedi.

BİRÇOK DARBE ALMIŞ

Polise haber verdiğini söyleyen Merkit, “Başka arkadaşlar da aramış. Polis geldi. Gerisinden da ambulans geldi. Alıp götürdüler. daha sonra bir araştırma yaptılar. 58. Bulvar’da bıçaklanmış. Kalbinden, elinden, başından darbeler almış. Orada 3-4 arkadaşlardı. Polis sorguladı. Yaralıya polis ismini sordu. Tam konuşamıyordu lakin Recep diye yanıt verdi” halinde konuştu. (İHA)