Kocaman ve Muhtarlar Her Ay Buluşuyor

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Kocaman ve Muhtarlar Her Ay Buluşuyor
Kartepe Belediye Lideri Mustafa Kocaman, muhtarlarla bir ortaya gelerek projeleri, devam eden yatırımları ve muhtaçlıkları kıymetlendirdikleri aylık toplantısını gerçekleştirdi.

Kartepe Belediye Lideri Mustafa Kocaman, belediye lider yardımcıları, ünite müdürleri, Kartepe Muhtarlar Derneği Lideri Hüseyin Türker ve 32 mahalle muhtarı ile bir ortaya geldi.

TÜM GAYRETİMİZ EVLATLARIMIZ İÇİN

“İlçemiz genelinde şuyulandırma çalışmaları devam etmektedir” diyen Lider Kocaman “Hemşehrilerimiz tarafınca gelen talepler doğrultusunda bu çalışmalarımız hızlandı. Muhtarlarımız benim için epey değerlidir. Muhtarlarımızın başarılı olması Kartepeliye hizmet demektir. Daima bir arada çalışıyoruz. Hepimiz zincirin halkalarını oluşturuyoruz. Gücümüzü de beraberliğimizden, karşılıklı dayanak ve inancımızdan alıyoruz” açıklamasında bulundu.

SİYASET DEĞİL SORUMLULUK

Pandemi sürecinin herşeyi etkilediğini belirten Lider Kocaman “Gençlerle her vakit bir ortadayım. Kamusal alanda yapılan hizmetler elbette olmalıdır. Gençlerimizin spor ile birlikte hayata hazırlanmaları epey değerlidir. 7-15 yaş çocuklarımızın spor yapmalarını sağlamak istiyoruz. Spor tesislerimiz var. Bunların en uygun biçimde değerlendirilmesini istiyoruz. Çocuklarımızın makus alışkanlıklardan korunması için spor yapmaları epeyce kıymetlidir. Bu siyaset değildir. Bu sorumluluğumuzdur” açıklamasında bulundu.

ÇOCUKLARIMIZI GENÇ KADEMİYE YÖNLENDİRİN

Kelamlarına devam eden Lider Kocaman “4 bin metre kare Kartepe Gençlik Merkezi hizmete sunduk. Burada biroldukça alanda eğitim verilmektedir. Muhtarlarımızdan gençlerimizi buraya yönlendirilmesini bekliyorum. Her mahalleye gençlik merkezi yapma imkanımız yok. Gençlik Merkezimizde 500 çocuğumuz İngilizce eğitimi almaktadır. Bu günümüz kaidelerinde altın kıymetinde bir hizmettir. Yabancı lisan her yaşta epey değerli, gençken öğrenmesi daha kolaydır. Merkezimizde özel eğitim standartlarında kaliteli hizmet veriliyor” sözlerini kullandı.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR VE TAKVİYE

Kartepe Muhtarlar Derneği Lideri Hüseyin Türker “Birlik ve birliktelik içerisinde ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Kartepe Belediye Liderimiz Mustafa Kocaman başta olmak üzere ünite müdürlerine ve takımlarına yapılan hizmetlerden dolayı epeyce teşekkür ediyoruz. İstişare külçeşidini hayli önemseyen ve her vakit yanımızda olduğunu hissettiren liderimize kolaylıklar ve muvaffakiyetler diliyoruz. Kartepemiz için taş üstüne taş koyan herkes bizler için kıymetlidir” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı