Kutsal kral mı? Schalke-Star, Birlik çıkarlarıyla ilgilenmez

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
Kutsal kral mı? Schalke-Star, Birlik çıkarlarıyla ilgilenmez

Salı günü, 1. FC Union Berlin’in Alex Kral’ın taahhüdünü yerine getirmesi gerektiği açıklandı. Antrenörü artık kendini ifade ediyor.

Alex Kral, FC Schalke ile küme düşme mücadelesinin ortasında. Gelecek yıl Union Berlin ile Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilir.Tim Rehbein/image

Sky’ın edindiği bilgiye göre Alex Kral, 1. FC Union Berlin’de gündeme geldi. Şu anda Knappen’de ilk sezonunu oynayan FC Schalke 04’ün defansif orta saha oyuncusunun Spartak Moskova ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Şimdi hocası masada-17. Bundesliga’dan Thomas Reis, Çek uluslararasında bir değişiklik söylentisi hakkında yorum yaptı.

“Alex Kral hakkındaki söylentiler beni rahatsız etmedi. FSV Mainz 05 (Cuma, 20:30) deplasman maçından önce düzenlenen basın toplantısında çırağı hakkında sorulan Reis, “Şu anda benim için sadece söylenti” dedi. “Alex ile temas halindeyim ve bunun onu rahatsız etmediğini biliyorum. Burada harika bir ortamımız var. Sadece bu stadyumda oynamak Schalke 04 için yeterli olacaktır. Oynama şeklini seven, arkasını kollayan ve onu daha iyi hale getirmek isteyen bir koçu var.”

Şimdiye kadar Schalke için 27 resmi maça çıkan (gol yok) Kral’ın, geleceği hakkında bir karar vermeden önce tamamen geleneksel kulüple küme düşme mücadelesine konsantre olmak istediği söyleniyor.

Urs Fischer için Schäfer'in geri dönüşü neden seçim konusunda şımarık?

Urs Fischer için Schäfer’in geri dönüşü neden seçim konusunda şımarık?
  • hisseler
Bu arada Dünya Futbol Federasyonu (FIFA) da kişisel Kral’da belirleyici rol oynuyor. Piyasa değeri şu anda yaklaşık altı milyon avro olarak tahmin edilen 35 kez milli oyuncu, Fifa’nın Rusya’daki yabancı profesyonellerin Rus futbolu nedeniyle sözleşmelerini bir yıl süreyle askıya almalarına izin veren özel bir düzenlemeden yararlandı. ordu Ukrayna’yı işgal ediyor ve ödünç almak için. Prensip olarak, bu özel düzenlemenin uzatılacağı varsayılabilir, ancak henüz resmi bir onay yoktur.

1. FC Union Berlin’de, üç kişilik savunmanın önündeki pozisyon için Rani Khedira ile rekabet edecekti. Kaptan yardımcısı bu sezonun tartışmasız normal oyuncusuydu ve Köpenick kadrosunda muadili bir yedek yok.