Leeds United ile yükseldikten sonra Danilo de Souza 1. FC Union Berlin'de değişiyor

ahmetbeyler

Active member
Yaz aylarında bu pozisyonda kesinlikle bir değişiklik olmayacaktı. Bununla birlikte, René Wagner sezon sonunda 1. FC Union Berlin'de yardımcı antrenör olarak sonunu açıkladıktan sonra, daha fazla sorumlulukla yeni bir meydan okuma arıyordu ve daha sonra “FC Köln'de Lukas Kwasniok altında yardımcı antrenör olarak indi. Pazartesi günü hazırlığın başlaması için tam zamanında demir açık pozisyonu işgal etti: Danilo de Souza Köpenick'e geliyor ve yaklaşan Bundesliga sezonunda Kevin McKenna, Sebastian Bönig ve Adrian Wittmann'ın yanı sıra Steffen Baumgart'ın bir parçası olacak.

De Souza ve Baumgart, SC Paderborn'da 159 maçtan birbirlerini tanıyor

Bu, Demir tarafından Pazar akşamı sadece 41 yaşındaki Brezilyalı'yı sunmakla kalmayıp aynı zamanda birkaç Haberin Detayları bilgisi verdikleri resmi bir mesajla bildirildi. En önemli şey, SC Paderborn'daki Baumgart ve De Souza'nın 159 rekabetçi maçta zaten kenarda olmaları olmalı. Baumgart'ın 1. FC Köln'deki değişiminden sonra, 62 oyun VFL Osnabrück'ta yardımcı antrenör ve Arminia Bielefeld'de 19 maç olarak geldi. Geçtiğimiz iki sezonda Brezilyalı, Leeds United'da 104 maçta Daniel Farke'nin yardımcı antrenörü olarak çalıştı ve Premier Lig'e promosyonda payını aldı.

En yüksek İngiliz bölümü yerine, Danilo de Souza şimdi yandaki 1. Bundesliga'da duracak. “1. FC Union Berlin'deki yeni görevimi gerçekten dört gözle bekliyorum. Steffen Baumgart beni uzun ve güvenen bir işbirliğini birleştiriyor – futbol ve takım liderliği söz konusu olduğunda birçok şeyde çok benzer şekilde işaretliyoruz. Birlik, net bir tutum, büyük enerji ve fantastik hayranlara sahip özel bir kulüp. Çok çalışmaya ve birlikte başarılı olmaya yardım etmeye hazırım”, Sousea Dernekte alıntı yapıyor.

Ve Horst Heldt aynı zamanda taahhütten de memnun: “Danilo sadece büyük uzmanlığa ve uluslararası deneyime sahip değil, aynı zamanda güçlü bir sosyal bileşene sahip – koçluk ekibine yakınlık arayan ve sorumluluk alan bir takım oyuncusu. Steffen Baumgart ile işbirliği içinde. Steffen Baumgart ile işbirliği içinde, rolünün ne kadar değerli olduğunu kanıtladı. Kamu eğitimi sırasında ilk kez.