Lider Büyükkılıç, Kendisini Görmek İsteyen Minik Ecrin ile Bir Ortaya Geldi

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Lider Büyükkılıç, Kendisini Görmek İsteyen Minik Ecrin ile Bir Ortaya Geldi
Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, 4. Kayseri Kitap Fuarı’nda kendisi ile görüşmek istediğini belirten bir not bırakan 12 yaşındaki Ecrin Cebel ile bir ortaya geldi. Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Minik Ecrin, Lider Büyükkılıç’ın gençlere yönelik projelerinin de hayli güzeline gittiğini söz etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Sezai Karakoç anısına düzenlenen 4. Kayseri Kitap Fuarı’nda kurduğu stantta Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç’a not yazabilecekleri bir ileti kutusu koymuş, fuara gelen kitapseverler his ve kanılarını anlatan notlar atmıştı. Fuardaki stantta Ecrin Cebel isimli öğrenci de Lider Büyükkılıç ile tanışmayı epey istediğini söyleyen bir bildiri attı.

Lider Büyükkılıç, hafta sonu Gençlik Meclisi’nin kentteki öğrenci kulüpleri temsilcilerini buluşturduğu görüşmede 6. sınıf öğrencisi, 12 yaşındaki Ecrin Cebel isimli öğrenci ile de buluştu.

Çok heyecanlı olduğunu söyleyen ve Lider Büyükkılıç’ın gençlere yönelik projelerinin epeyce güzeline gittiğini tabir eden Ecrin, burada yaptığı konuşmada, “Çarşıda liderimizin fotoğraflarını görüyordum, onunla görüşmek istedim. Kitap Fuarı’na gittiğimizde Gençlik Meclisi’nin standında ‘Başkanımıza bildiri yollayabilirsiniz’ yazıyordu. Ben de bildiri gönderdim, ‘Nasılsınız liderim? Sizi hayli merak ediyorum. Görüşmeyi hayli istiyorum, bir gün inşallah görüşürüz’ diye yazdım” halinde konuştu.

Öğrenci Cebel, kendisinin telefonla arandığında hayli heyecanlandığını ve hiç beklemediğini belirterek, “İki gün evvel bir ağabey aradı, ‘sizi davet ediyoruz’ diye. Ben de şaşırdım. bu biçimde bir şey olabileceğini düşünmemiştim. Liderimizin projeleri fazlaca hoşuma gidiyor, epey heyecanlıyım” dedi.

Lider Büyükkılıç da minik Ecrin ile sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirerek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı