Lider Gerenli’den öğretmene akına sert tepki!

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Lider Gerenli’den öğretmene akına sert tepki!
Lüleburgaz Belediye Lideri Dr. Murat Gerenli, geçtiğimiz Cuma günü bir öğrenci velisi tarafınca Şehit Pilot İbrahim Gerçek Birinci ve Ortaokulu Müdürü Sibel Doğa’na yapılan saldırıyı sert sözlerle kınadı. Lider Gerenli, “Lüleburgaz üzere çağdaş Cumhuriyet kentinde, eğitime bu kadar ehemmiyet verdiğimiz bir kentte, bir öğretmenimize, bir müdürümüze, bir bayan eğitimciye bu türlü bir davranışta bulunulması asla kabul edilemez. Bunu ben de şiddetle kınıyorum.” dedi.

Lüleburgaz Belediyesi Kültür Alanı’nda düzenlenen fotoğraf standı açılışında konuşan Lider Gerenli, geçtiğimiz Cuma günü Şehit Pilot İbrahim Gerçek Birinci ve Ortaokulu Müdürü Sibel Doğa’na bir öğrenci velisi tarafınca yapılan saldırıyı şiddetle kınadı. Lider Gerenli eğitimciye yapılan bu cins davranışların asla kabul edilemeyeceğini söylemiş oldu.

Bayan öğretmene akına sert tepki!

Lider Gerenli, olayları Cuma gününden bu yana durumu büyük bir kederle takip ettiğini belirterek, “Cuma gününden beri ben de büyük bir ıstırapla takip ediyorum. Lüleburgaz üzere çağdaş Cumhuriyet kentinde, eğitime bu kadar ehemmiyet verdiğimiz, bu kadar eğitim seviyesi yüksek olduğu bir kentte bir öğretmenimize, bir müdürümüze, bir bayan eğitimciye bu türlü bir davranışta bulunulması asla kabul edilemez. Bunu ben de şiddetle kınıyorum.” dedi.

“Ufak olaylar denilip üstü kapatılmamalı”

Lüleburgaz halkının bu duruma daima birlikte ortak reaksiyon göstermesi gerektiğini söyleyen Lider Gerenli, “Bu cins şeyler ‘Ufak olaylar’ denilip asla üstü kapatılmamalı. Küçükken üzerine gidilmeli. Yara kangrene dönüşmeden düzeltilmeli. Eğitim, eğitim, eğitim. Bu ülkenin geleceği için en kıymetli şey eğitimdir. Asla hiç bir öğretmenimize kaldırılan eli ya da ona karşı yapılan rastgele bir kelamlı hakareti kabul etmemiz ya da güzel görmemiz mümkün değildir. Şiddetle kınıyorum.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı