Lider Hasan Ramiz Parlar, CHP Başkanı Kılıçdaroğlu’na ve parti yöneticilerine teşekkür etti.

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Lider Hasan Ramiz Parlar, CHP Başkanı Kılıçdaroğlu’na ve parti yöneticilerine teşekkür etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Vilayet Lideri Hasan Ramiz Parlar, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Hatay’a giden CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretini kıymetlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Vilayet Lideri Hasan Ramiz Parlar, Hatay’da düzenlenen Ticaret ve Sanayi Odaları, Ziraat Odaları, İş insanları, Çiftçiler, Muhtarlar ve Apartman nazaranvlileri Buluşmakarına katılan CHP Önderi Kılıçdaroğlu’na ve parti yöneticilerine teşekkür etti.
Programın verimli geçtiğini lisana getiren CHP Hatay Vilayet Lideri Hasan Ramiz Parlar, “Genel Liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay ziyareti partimizin gücüne güç katmış ve örgütümüze, partili partisiz tüm halkımıza hayli büyük bir umut bu vermiştir. Sayın Genel Liderime örgütümüz ismine şükranlarımızı sunuyorum. Ayrıyeten vilayetimizi ziyaret ederek çalışmalarımıza katkı sağlayan Genel Lider yardımcılarımız Seyit Torun, Ali Öztunç ve Fethi Açıkel’e, Büyükşehir Belediye Liderlerimize epey teşekkür ediyorum. Genel Liderimizin toplantılarına katılan Oda Liderleri ve temsilcilerine, sivil toplum kuruluşları ve sendikaların temsilcilerine, iş insanları ve çiftçilerimize, muhtarlarımıza ve apartman gorevlilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
CHP Hatay teşkilatları olarak faydalı bir program gerçekleştirdiklerini belirten Lider Parlar, “Karşılama ve uğurlama merasimlerinde bulunan, tüm programların en yeterli biçimde uygulanması için var gücü ile çalışan vilayet ve ilçe idarelerimize, bayan ve gençlik kollarımıza, hayli büyük bir coşku ve sevgi seli ile Genel Liderimizi karşılayan ve uğurlayan parti üyeleri ve gönül üyelerimize epeyce teşekkür ediyorum. Vilayetimizde her geçen gün Partimize olan teveccüh artıyor. Bizlerde her vakit halkımızın esnafımızın yanındayız. Meselelerini dinliyor ve tahlil teklifleriyle bir arada Genel Liderimize ve Milletvekillerimize sunuyoruz. Programımıza takviye veren, katılan ve emek harcayan herkese teşekkür ediyorum” biçiminde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı