Lider Kocaman’dan Öğrenci Yurduna Ziyaret

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Lider Kocaman’dan Öğrenci Yurduna Ziyaret
Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman, İlim Yayma Cemiyeti öğrenci yurdunu ziyaret ederek, üniversite öğrencileriyle hasbihal etti.

Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman, gençlerle bir ortaya gelmeye devam ediyor. Lider Kocaman birlikteinde İlim Yayma Cemiyeti Lideri Fevzi Utaş ile bir arada yurtta kalan öğrencileri ziyaret ettiler. pek fazlaca farklı alanda eğitim alan öğrenciler ile sohbet eden Lider Kocaman hayata dair deneyimlerini paylaştı, gençlerin hayallerini ve ülkülerini dinledi.

PES ETMEYİN, VAZ GEÇMEYİN

“Sizlerle bir arada olmak benim için büyük mutluluk” diyen Lider Kocaman “Birbirimizin deneyiminden yaralanmak hayli değerlidir. Burada sizlerle olmak beni heyecanlandırıyor. Gençliğimi hatırlatıyorsunuz. Vakit süratle geçiyor. Bu vakit içinderın değerini bilmek gerekiyor. Bu devirler fazlaca sıkıntı geçmektedir.” dedi.

SİZLERE İNANIYORUZ

Kelamlarına devam eden Lider Kocaman “Bizler sizlerin emanetini taşıyoruz. Yarın öbür gün bizim yerlerimizde sizin ortanızdan çıkan genç kardeşlerim olacak. Vatanını, milletini, bayrağını seven, çalışkan, dürüst arkadaşlarımız bayrağı devr alacak. 21.yüzyılda dünyanın evrildiğini dönüştüğünü görüyoruz. Bu çağa tanıklık eden bir jenerasyonuz. Dünya da iktisatta, bilimde, sanatta, siyasette yeni dünya modellerini görüyoruz. Her daim vatanımız üzerine oynanan kirli oyunlara şahit oluyoruz. Sizler vatanın, milletin her daim yanında olan gençlersiniz. Size inancımız, inancımız tam. Geleceğin Türkiye’sini siz inşaa edecek, çağımızın gelişmelerini sizler yakalayacak ve bayrağımızı en uygun biçimde taşıyacaksınız. Sizlere hem makam hem gönül kapım her vakit açıktır” açıklamasında bulundu.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Lider Kocaman’ın ziyaretinden son derece memnuniyet duyan üniversiteli gençler, “Sizin üzere bir lider profiliyle tanışmaktan fazlaca memnun olduk. Bize paha verip geldiğiniz için epey teşekkür ediyoruz. Hepimiz vatanımız, milletimiz için dertlenen, çalışan, mefkureleri olan gençleriz. Devletimizin gücünü, takviyesini her daim hissediyoruz. Sorumluluklarımızın farkındayız” tabirlerini kullandılar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı