Lider Mustafa Barış Topçu’dan, İlköğretim Haftası Bildirisi

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Lider Mustafa Barış Topçu’dan, İlköğretim Haftası Bildirisi
Gelecek Partisi Mersin Yenişehir İlçe Lideri Mustafa Barış Topçu, 3-9 Eylül İlköğretim Haftası ötürüsıyla bir kutlama bildirisi yayımladı.

Lider Topçu iletisinde: “Zorunlu bir ortadan daha sonra bir eğitim-öğretim yılına daha başlamanın sevinci, heyecanı ve coşkusu ortasındayız. Yeni bir güç, yeni bir heyecan ve yeni bir şevkle başladığımız 2020-2021 yeni ders yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, Mersin’imize ve Yenişehir’imize iyi olmasını diliyorum.
Şunu fazlaca âlâ biliyoruz ki, milletimizi ve ülkemizi geleceğe inançla taşımak ve çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkarmak için birinci kaide eğitimdir. kuvvetli ve kalkınmış bir Türkiye’nin yolu da hiç elbet eğitimden geçmektedir. Bu manada yavrularımızın en hoş biçimde yetiştirilmesi hepimizin ortak maksadıdır. Bu inançla, ülke ve dünya sıkıntılarına hassas, düşünme, algılama ve sorun çözme yeteneği gelişmiş, ulusal ve manevi pahalara bağlı, yeni fikirlere açık, şahsi sorumluluk hissine sahip, çalışkan bireyler yetiştirmek öncelikli gayelerimiz içinde yer almaktadır. Zira düzgün yetişmiş ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı kuşaklar, hem kendilerinin geleceği tıpkı vakitte ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece kıymetlidir.
Bu hislerle, yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim topluluğuna ve velilerimize güzel olmasını temenni eder, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sıhhat ve sıhhat diliyor, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı