Lider Nazir Güler’den İlköğretim Haftası Bildirisi

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Lider Nazir Güler’den İlköğretim Haftası Bildirisi
Gelecek Partisi Bayburt Vilayet Lideri Nazir Güler, 3-9 Eylül İlköğretim Haftası ötürüsıyla bir kutlama bildirisi yayımladı.

Gelecek Partisi Bayburt Vilayet Lideri Güler bildirisinde: “Eğitim ordumuzun değerli neferleri, saygıdeğer anneler ve babalar, sevgili öğrenciler; Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ ün “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur” sözünün kılavuzluğunda Cennet Ülkemizin aydınlık yarınlarının, Aziz Milletimizin istikbalinin emanet edileceği çocuklarımızın ilim deryasına kulaç atacağı bir eğitim öğretim yılını daha zarurî uzun bir ortadan daha sonra milletçe karşılamaktayız.
Birbirinden Değerli Öğretmenlerimiz; Ülkemizin geleceğinin mimarları olduğunuzdan kuşkumuz yoktur! Bu münasebetle öğrencilerinize bilgiyi aktarmaktan fazla bilgiye ulaşmanın ve onu paylaşmanın yollarını göstereceğinizden, çağın gereklerine vakıf, özgüveni tam, amacını bilen kişiselyetler olarak yetiştireceğinizden eminim. Bu güç, meşakkatli ama kutsal vazifenizde sizlere muvaffakiyetler diliyorum.
Umudumuz, Geleceğimiz, Sevgili Öğrencilerimiz; Evinizden daha sonra en çok vakit geçirdiğiniz, paylaşmayı, yardımlaşmayı, muvaffakiyete arkadaşlarınızla el ele yürümeyi öğrendiğiniz okullarınızın açılmasının memnunluk ve sevincini yaşadığınızı biliyor ve mutluluğunuzu paylaşıyorum. İnanıyorum ki gelişen dünyanın gereklerini uhdesinde barındıran eğitim yuvalarınızda Ülkemizin ve Milletimizin ufuklarını aydınlatan birer güneş olarak doğacak ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi bugün bulunduğu pozisyondan epey daha ileri düzeylere taşımak için efor sarf edeceksiniz. Bu güç süreçte insanın en kıymetli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez kuvvet olduğunu aklınızdan bir an olsun çıkarmayacağınızdan kuşku duymuyor, eğitim hayatınızda başka ayrı her birinize üstün muvaffakiyetler diliyorum.
Bu his ve kanılarla başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bulunan, fedakârca vazifesini ifa ederken Şehitlik makamıyla onurlanan, Gazilik unvanıyla onurlanan eğitim topluluğumuzun Aziz Neferlerini, emniyet ve güvenlik teşkilatlarımızın ve kamu kurumlarımızın mensuplarını, günahsız vatandaşlarımızı hürmet ve şükranla yâd ediyor, eğitim öğretim hizmetlerini yürüten bütün işçimize ve şüphesiz sevgili öğrencilerimize başarılarla dolu bir yıl diliyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı