Lider Öztürk Engelli Vatandaşı Kandil Günü Memnun Etti

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Lider Öztürk Engelli Vatandaşı Kandil Günü Memnun Etti
Yahyalı Belediye Lideri Esat Öztürk, kandil günü engelli vatandaşa akülü araç armağan etti.

İlçenin 100. Yıl Mahallesi’nde ikamet eden, aracı olmadığı için 2 yıldır meskenden çıkamayan Sami Ongun, Belediye Lideri Esat Öztürk’ten engelli aracı talebinde bulundu. Talebe duyarsız kalmayan Lider Esat Öztürk, engelli vatandaşa akülü aracını kandil günü teslim etti.

Engelli Sami Ongun’u meskeninde ziyaret ederek aracını teslim eden Lideri Öztürk; “ Mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. Bugünde Regaib Kandilini idrak edeceğiz. Kandil günü Sami Ağabey’e verilecek en hoş ikramın bu olduğu niyetindeyim. Ağabeyimizin kandil günü duasını almak istedik. Sami Ağabey’e ve tüm engelli kardeşlerimize Allah’tan şifa diliyorum. Bildiğiniz üzere Dünya’da 3 Aralık Engelliler Günü olarak kutlanıyor. Yahyalı Belediyesi için 365 gün engelliler günü. İmkânlarımız doğrultusunda tüm engellilerin yanında olmaya, onlara dayanak olmaya uğraş ediyoruz. her insanın engelli olmaya aday olduğunu unutmayalım. Rabbim bu durumdan hepimizi korusun. Ailesi bize araç gereksinimleri olduğunu belirtince bizde çabucak harekete geçtik. Kendisine güzel olsun. Güle güle kullansın. ” diye konuştu.

Akülü araç dayanağından dolayı Lider Esat Öztürk’e teşekkür eden Sami Ongun’da; “ Ben bu biçimde bir şey beklemiyordum. Kızım, araç için belediyeye müracaat yapalım dedi. Müracaat yaptık aracımız geldi. Allah devletimize, liderimize zeval vermesin. Devletimizin gücüne güç katsın. Bu aracı alma imkânım yoktu. 2 yıldır konutta hapistim. Liderimden Allah razı olsun.” Sözlerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı