Lider Sandıkçı: “Personel Eğitimini Önemsiyoruz”

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Lider Sandıkçı: “Personel Eğitimini Önemsiyoruz”
Hizmet içi eğitim programlarının kıymetine değinen Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, “Vatandaşımızın daha nitelikli hizmet alabilmesi ismine çalışanımıza gerekli tüm eğitimleri veriyoruz.” dedi.

Canik Belediyesi, işçisine yönelik düzenlediği hizmet içi eğitim programlarına devam ediyor. Canik Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafınca düzenlenen bu haftaki eğitim programında, Belediye’nin farklı ünitelerinde bakılırsav yapan çalışanlarına iki farklı hususta seminer verildi. Seminerde yer alan “Türkçe’nin Aktif ve İşlek kullanması” temalı eğitimi Samsun Üniversitesi Türk Lisanı ve Edebiyatı Kısım Lider Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Neslihan Çelik, “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Metot ve Esaslar” temalı eğitimi ise Samsun Üniversitesi Yazı İşleri Şube Müdürü Cihan Erdemir verdi. Hizmet içi eğitim programlarını önemsediklerini lisana getiren Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, vatandaşın daha kaliteli hizmet alabilmesi ismine her işçiye kendi alanıyla ilgili bütün eğitimleri eksiksiz vermeye çalıştıklarını söylemiş oldu.

“Çözüm odaklı hizmet veriyoruz.”

Belediyelerin asli misyonunun vatandaşa hizmet etmek olduğunu vurgulayan Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, “Belediyeler vatandaşın devletten direkt hizmet alabildikleri kurumlardır. Onlara hizmet sunan işçimizin donanımlı olması ve tahlil odaklı yaklaşım sergilemesi vatandaşlarımızın taleplerinin kısa müddette karşılanmasına katkı sağlayacaktır. Her vakit bir tahlil yolu vardır. Vatandaşlarımızın meselelerine tahlil üretebilmek ismine işçimize farklı alanlarda eğitim vererek kendilerini yenileme imkânı sunuyoruz. beraberinde çalışanlarımızın mesleğine de katkı sağlamış oluyoruz” dedi.

“Dile verilen ziyanlar toplumsal kıymetler ismine ağır sonuçlar doğurur.”

Seminerde “Türkçe’nin Aktif ve İşlek kullanması” temalı eğitim veren Samsun Üniversitesi Türk Lisanı ve Edebiyatı Kısım Lider Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Neslihan Çelik, Türkçe’nin konuşma lisanında ve yazı lisanında yanlışsız kullanılmasının kıymetine değindi. Lisanın toplumu var eden en kıymetli ögelerin başında geldiğini aktaran Dr. Neslihan Çelik, yanlış kullanılması durumunda toplumsal bedeller ismine büyük tahribatlara yol açabileceğini tabir etti. Dr. Çelik, “Türkçe, yanlış kullanımlarla ziyan görmemesi gereken pek varlıklı bir lisan. Lisana verilen zararın ise toplumsal bedeller ismine ağır sonuçlar doğuracağı ve bu sonuçların bedelinin tüm toplum tarafınca ödeneceği tartışılmaz bir gerçektir.” dedi.

Her iki eğitimin de epey verimli geçtiğini tabir eden Canik Belediyesi çalışanları, kendilerine sunulan bu çeşit programlarla mesleklerine büyük katkı sağlayan Lider İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür ettiklerini belirtti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı