Maicon Douglas Sisenando, San Marino grubu Tre Penne’de

tesbih

New member
Maicon Douglas Sisenando, San Marino grubu Tre Penne’de San Marino 1. Ligi gruplarından Tre Penne, 39 yaşındaki dünyaca ünlü bek oyuncusu Maicon Douglas Sisenando’yu transfer ettiğini deklare etti. Geçmişte Inter, Manchester City ve Roma üzere kulüplerde forma giyen Brezilyalı oyuncu, dönemi 33.860 nüfuslu Avrupa ülkesi San Marino’da geçirecek.

Tre Penne, resmi internet sitesinden yayınladığı açıklamada bu transferi açıklamaktan memnunluk duyduklarını, kuşağının en kuvvetli beklerinden biri olarak kabul edilen Maicon’un uzun müzakereler kararı kulübe geldiğini belirtti.

Maicon ise yaptığı açıklamada ekibin Avrupa kupalarında yer almasına vurgu yaptı:

“Fiziksel olarak kendimi fazlaca düzgün hissediyorum. Benim için yeni bir kısım başlıyor, yıllar daha sonra bir Avrupa maçı oynamak heyecan verici olacak. Umarım âlâ iş çıkarır ve tipi geçeriz. Ben olumlu bir beşerim, bu tecrübeden uygun şeyler bekliyorum. Benimle birebir zihniyete sahip kadro arkadaşlarıyla oynamayı hedefliyorum ve onlarla tanışmak için sabırsızlanıyorum.”

Mavi-beyazlı takımın sportif yöneticisi Maurizio Di Giuli ise Maicon’un kulüp için insan ve futbolcu olarak değerli bir kaynak olacağını söylemiş oldu ve şunları ekledi: “Geçmişi olan bir isim, arkadaşlarına fazlaca şey katabilir. Buraya yalnızca isim yapmamız için gelmedi, bize değerli bir yardım sağlayabilir.”

Maicon, son olarak İtalya Serie D (4. Lig) B Kategorisi’nde gayret eden ASD Sona Calcio’da top koşturmuştu. Maicon’un yeni kadrosu Tre Penne, yeni dönemde UEFA Konferans Ligi’nde uğraş edecek. San Marino Ligi’ni dördüncü sırada bitiren mavi-beyazlılar, UEFA Konferans Ligi’nin birinci cins maçları için 8 ve 15 Temmuz tarihlerinde alana çıkacak.