Manchester United, Raphael Varane ile kontrat imzaladı

tesbih

New member
Manchester United, Raphael Varane ile kontrat imzaladı İngiltere Premier Ligi grubu Manchester United, Real Madrid’in Fransız stoperi Raphael Varane ile Haziran 2025’e kadar mukavele imzaladı.

“Kırmızı Şeytanlar”dan yayınlanan açıklamada, transferden memnunluk duyulduğu kaydedildi.

“BURADA TESİR YARATMAK İSTİYORUM”

28 yaşındaki Varane, kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamada Premier Lig’de oynama talihini geri çeviremeyeceğini kaydetti:

“Manchester United, dünya futbolunun ikonik kulüplerinden birisi. Mesleğimde başarmak istediğim daha fazlaca şey var. Maçları ve kupaları kazanmak için birebir kararlılığa sahip olacak, mükemmel oyuncularla dolu bir takıma katıldım. Teknik yöneticiyle konuştum ve son birkaç dönemde ne kadar ilerleme kaydedildiğini gördüm. Artık, en üst seviyede oynamaya hazır bir ekibe katılıyorum. Burada tesir yaratmak istiyorum, bu kulübün ulu tarihinin modülü olmak için her şeyimi vereceğim.”

“BAŞARMAYA KARARLI OLDUĞUNU BİLİYORUM”

Teknik yönetici Ole Gunnar Solskjaer ise, Varane’a övgülerde bulundu:

“Dünyanın son 10 yıldaki en âlâ savunmacılarından birisini takıma kattığımız için epeyce memnunum. Raphael, uzun müddettir takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Onun kendisini işine adamış bir profesyonel olduğunu biliyoruz. Milletlerarası seviyede fazlaca derin bir defans rotasyonumuz var, o da muazzam yeteneği ve liderliğini bu kümeye katacak. O, genç oyunculara bulaşabilecek üst seviye özelliklere sahip olan, eşsiz bir savunmacı. Kazanması gereken her şeyi kazandı lakin bir daha de başarmaya kararlı olduğunu biliyorum, onu takıma almak için sabırsızlanıyorum.”

Varane, 2011’de transfer olduğu Real Madrid’de 360 maçta alana çıkmış ve 17 gol, 7 asistle oynamıştı.