Motosikletlerden kayaklara. Asfalttan kara. Max Biaggi iki tekerleği kesin olarak terk eder: eski binici MotoGP zamanı geldi kayak eğitmen yardımcısıile kayıtlı Selva di Val Gardena okulu. Facebook'ta kendisini “bir sınıfta ya da kayak pistlerinde, bir sürü küçük çocuk arasında bulduğunu” söyledi. Ortalama yaş 20! Kesinlikle kotamı aşmıştım. Ama sadece yaş yüzünden! Onlardan biri gibi, pek çok kişiden biri gibi, hiç geri adım atmadan kendimi tehlikeye attım. Ama ne kadar iyiydi? O anları tüm güzelliğiyle anlatamam! Kendimi onlarla, hayata, spora, iş dünyasına yaklaşımlarıyla kıyaslamak, her biri için bu sınavların iş dünyasına giriş adımını temsil ettiği göz önüne alındığında, inanılmaz derecede yapıcıydı. bir o kadar da heyecan verici.”
Biaggi, öyküsüne şöyle devam ediyor: “Bazı günler benim için de zordu, çünkü sporu çok yoğun bir şekilde deneyimlemeye alışkındım ama adım adım, etrafı gülümsemelerle, hayat dolu güzel gözlerle çevrili, zaman uçup gidiyor. Kendimi yoğun ve ödüllendirici bir yolculuğun sonunda buldum. Bu, sonsuza dek kalbimde taşıyacağım değerli bir deneyimdi, itiraf ediyor, çocuklarım Inès ve Leòn'un olmasını gururla isterim. öğrenci olarak.”
Biaggi, öyküsüne şöyle devam ediyor: “Bazı günler benim için de zordu, çünkü sporu çok yoğun bir şekilde deneyimlemeye alışkındım ama adım adım, etrafı gülümsemelerle, hayat dolu güzel gözlerle çevrili, zaman uçup gidiyor. Kendimi yoğun ve ödüllendirici bir yolculuğun sonunda buldum. Bu, sonsuza dek kalbimde taşıyacağım değerli bir deneyimdi, itiraf ediyor, çocuklarım Inès ve Leòn'un olmasını gururla isterim. öğrenci olarak.”