Max Kruse eski teknik direktörü takip ediyor: “Güven hissetmedim”

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
Max Kruse eski teknik direktörü takip ediyor: “Güven hissetmedim”

Max Kruse çevresinde ortalık sessizleşti. Ancak 1. FC Union Berlin’in eski yıldızı şimdi bir röportajda konuştu. Ve bu çok net.

Max Kruse en son Bundesliga’da VfL Wolfsburg forması giydi ve o zamandan beri kulübü yok.Michael Matthey/dpa

Eski uluslararası Max Kruse, VfL Wolfsburg’dan atıldıktan sekiz ay sonra kariyerine tercihen Bundesliga’da devam etmeyi umuyor. “Tercih Almanya’da. 35 yaşındaki oyuncu, bir zaman röportajında, “Ve ilk bölüm çok önemli olacak, oraya geri dönmek istiyorum” dedi. “Başkasının ne zaman karar vereceği bir şekilde istifa etmekten nefret ederim.”

Antrenör Niko Kovac, onu VfL’de bağlılık eksikliği ve sportif dürtü eksikliği ile suçladığı için, Kruse başlangıçta geçen Eylül ayında kadrodan çıkarıldı. 1. FC Union Berlin, Werder Bremen, Borussia Mönchengladbach ve SC Freiburg takımlarının uzun süredir Bundesliga formasını giyen forveti ile sözleşmesi Kasım ayı sonunda feshedildi.

1. FC Union Berlin: Tüm zamanlar tablosunda bir sonraki kilometre taşı geliyor

1. FC Union Berlin: Tüm zamanlar tablosunda bir sonraki kilometre taşı geliyor
  • hisseler
Kruse, Wolfsburg’da geçirdiği sürenin sonu hakkında “15 yıllık profesyonel kariyerimde ilk kez benim hakkımda söylendi” dedi. “Her zaman her yerde maksimumumu verdim. Elbette, ilk günlerde tüm takım için değil, Niko Kovac altında işler pek iyi gitmedi. Ve muhtemelen günah keçisi olarak yapılacak en kolay şeydi.”

Hatta Kovac VfL’ye geldikten hemen sonra yeni koçla yemek yedi. Koç, iyi performans göstermem için neye ihtiyacım olduğunu sordu. Dedim ki: Sadece güven, tek istediğim bu. Ancak daha ilk günden itibaren bu güveni hiç hissetmedim” dedi.

Roussillon, Birlik başlangıcı hakkında:

Roussillon, Birlik başlangıcı hakkında: “Başlangıçta hazır değildim”
  • hisseler
Şimdi her gün bir fitness eğitmeni ile Berlin’deki dönüşü üzerinde çalışıyor. Röportajda, özellikle Wolfsburg’da ağır bir şekilde eleştirilen sosyal ağlardaki faaliyetlerini durdurmak için potansiyel yeni kulüplerin sinyalini de verdi. “YouTube gibi şeyler benim için eğlenceli ama benim için hayati de değiller. Bunu durduracağımızı da söyleyebilirim” dedi Kruse.