Max Raabe saç stilinin bisikletçisi Kevin Behrens geri dönüyor

ahmetbeyler

Active member
Mart ayı başlarında hala karanlık görünen şey, üç maçtan sonra ayın sonunda aydınlandı. Arka arkaya iki uzaklık kazanır ve Bavyera'ya kaybolmaz. Delilik! Sonunda (Bata) Ilic, Vålerenga-Oslo hayranları tarafından taahhüt edildiği şeyi düzenli olarak yapıyor: hedefler. Karamba, Michaela! Gol başına derecelendirme oyunlarında, 1. FC Union Berlin'de zaten inatçı Benedict Hollerbach'ı geçti. Derecelendirme, Mayıs ortasına kadar oyun başına gollere değişiyor mu? Sonra Elstertal'tan gelen püskürmeyen buzağıların önüne geçebiliriz. Tamam, belki bu çok yüksek ruhlar. Bu yüzden rüya gibi görünümü bitirip aşağıya baksam iyi olur, çakmağın bizi Bochum'daki Starlight Express'in malzeme mahzeninden daha fazla ışık getirdiği görülür. Zaten üç hafta içinde kırılgan Ruhr Betonu'na gelmeyi dört gözle bekliyorum.

Ancak bundan önce, DFB'nin saldırı tanrıları, BSG motorunu Fallersleben yakınlarındaki Autostadt'tan bahar turundan sonra ilk ev zaferimizin kurbanı olmaya zorladı. Yine zaman olurdu. Çünkü ligde kalma puanları evde çok daha eğlenceli. Ardından, Uzak Köşeler Özel Kulübü'nden daha fazla Birlikçi canlı görün.

Pazar günü, “futbol tanrısı” ndaki ciltleri dört gözle bekliyorum oturma odamızda da ısınacak. Ya da değil, çünkü Max Raabe bellek saç stiliyle bisikletçiyi gerçekten umursamıyorum. Her ne kadar önemli olmasa da, yanlış kelime daha fazla. Bu mıydı? En azından ilk kez Kevin Behrens, küçük yeşil kaktüs kafasına düştüğünden beri buraya geldi. Ya da gömlek dekorasyonunu nasıl aradığını pembeyi ararken üzerine oturdu. Bu aynı zamanda, hacim olsun, ulusal haber programına bile girmişti. Orada başka hiçbir şey yok. Ve bazen kendi sefaletinizin dışındaki dünyada çekilmesini sağlamak için bir eyalet pupasının ıssızlığı vardır. Üç gün boyunca ne yaptı, dünya. Ya da öylesine. Köyden yalnız kalan bir sonraki domuza.

Özel

Yazar

Berlin-Lichtenberg'de büyüyen Andras Ruppert, incelenen bir ekonomisttir ve dünya çapında strateji danışmanı olarak çalışıyor. Union hayranı 40 yıldan fazla bir süredir sezonluk bir biletle, karısı ve oğluyla birlikte Norveç, Oslo'da 20 yıldır yaşıyor. Metalhead, Tarihi ve Para Toplayıcı itiraf eden Norveç Birliği hayran kulübü Bamsegjengen'in kurucu ortağıdır. Düzenli olarak Berliner Zeitung'a kalp kulübü hakkında yazıyor.

Bu arada, Kevin, Ocak 2024'te Wolfsburg artık rampasında attığımız son kişi. Ve dönüş yolculuğunda kömürle bir bavul almamıza bile izin verildi. İki yıl önce. Her ne kadar iki valiz bile olsa. Tekrar teşekkürler, Max Kruse! Daha fazlası var mı? Profil Forvet 30 yaşın üzerindeki. Öneriler lütfen eBay'de ve sadece sezondan sonra tatsız olmayın. Çünkü şimdi tüm şiddet ile düşmek istiyoruz. Aksi takdirde sakallı Manitu'nun oyundan önce sadece mikrofon üzerinde çalışmadığından korkuyorum.

Oyundan bahsetmişken. Yarım maraton Pazar sabahı Berlin'de. Bu normalde beni geçerdi. Çünkü burada Oslo'da hala kayak atlama adımında Hosen dikişini devirdi. Eufc Bamsegjengen'de bu avuç çılgın Norveçliler olmasaydı. Kütük üzerinde kayak yapmadan faydalar, öğleden sonra ileri sendikalar için ısınmak için sabahları asfalt açık alanı. Herkes sana yardım ediyor mu?

Ütü!