Memnun kalmadınız ve yazın gittiniz mi? Sven Michel, Union’daki yedek rolü hakkında

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
Memnun kalmadınız ve yazın gittiniz mi? Sven Michel, Union’daki yedek rolü hakkında

Forvet Sven Michel, 1. FC Union Berlin’de nadiren şans buluyor. Çarşamba günü hayal kırıklığını gizlemedi.

Royale Union Saint-Gilloise’de Avrupa Ligi’ne yükselmek için galibiyet golünü atan Sven Michel, sezonun en harika anında.Matthias Koch/IMAGO

Forvet Sven Michel yaz aylarında yeni bir spor mücadelesi mi arıyor? 32 yaşındaki oyuncu, Çarşamba günü bir basın toplantısında 1. FC Union Berlin’deki mevcut durumundan memnun olmadığını gizlemedi.

Saldırgan, “Memnun oldum dersem yalan söylemiş olurum” dedi. Daha fazla futbol oynamak istiyorum ve bunun için her şeyi yapacağım. Burası ister burası, ister başka bir yer, geleceğin hayali.” Yazın vedalaşmanın neredeyse imkansız olduğunu ima eden bir açıklama.

Son zamanlarda, bazı medya organları Köln yönünde bir ayrılma hakkında spekülasyon yaptı. Katedral şehrinde Steffen Baumgart, bir zamanlar Michel’i Paderborn’da terfi ettirmiş ve Bundesliga’ya yükselmesine yardım etmiş bir teknik direktördür. “Düzenli iletişim halindeyiz. Bazen birbirinizden iki veya üç hafta haber alamıyorsunuz, sonra haftada iki veya üç kez birbirimizden haber alıyoruz” diye açıklıyor Michel.

Şu anda sadece bir yedek oyuncu ama: Paul Jaeckel'in zamanı gelecek

Şu anda sadece bir yedek oyuncu ama: Paul Jaeckel’in zamanı gelecek
  • hisseler
Berlin-Köpenick’teki sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor. Sözleşmesinin bitmesine bir yıl kala, Union Berlin yazın transfer gelirlerini elde edebilir. Michel’e göre lig üyeliği belirleyici değil.

“Temelde her şeye açığım. Amacım tabii ki olabildiğince yüksek oynamak. Tabii ki bu yine Bundesliga olurdu,” dedi ve hemen kalifiye oldu: “Ama aynı zamanda Almanya’daki ikinci bölümün çok büyük bir seviyede olduğunu ve Bundesliga’nınkine oldukça yakın olduğunu da biliyorum.”

Union Berlin: Paul Seguin babalık sevinci ve

Union Berlin: Paul Seguin babalık sevinci ve “en büyük hayal kırıklığı” hakkında konuşuyor
  • hisseler
Michel, hücumdaki esnekliğinden yararlanıyor. Sadece Baumgart onu bir forvet olarak yeniden eğitti, ondan önce çoğunlukla sol tarafta geliyordu. Michel, “Çok açığım ve ihtiyaç duyduğum yerde takıma yardım etmeye çalışıyorum” dedi.

Union’da hücumda Sheraldo Becker’i geçemedi, Wolfsburg’daki maçlarda (1: 1) ve Royal Union Saint-Gilloise’de (0: 3) yerli Hollandalı ile birlikte hücum etti. Bununla birlikte, özellikle de kadroda fırtınanın ortasındaki duvar oyuncusu rolüne çok daha uygun olan Kevin Behrens ve Jordan Siebatcheu’da iki profesyonel olduğu için, bunun uzun vadede bir seçenek olması pek olası değil.